PRIGOANA IMPOTRIVA CRESTINILOR – conferinta Iasi

afis-iasprigoanajpg1

This entry was posted in CAMPANIA "NU CATUSELOR ELECTRONICE", Stiri. Bookmark the permalink.

16 Responses to PRIGOANA IMPOTRIVA CRESTINILOR – conferinta Iasi

  1. Tavi says:

    Hai si in Timisoara!

  2. Pingback: blogul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » Linkurile zilei - Big Brother, New World Order, cipuri, 666 [2009 - 18]

  3. Vulturul says:

    Doamne ajuta. Mantuitorul Hristos le-a spus fariseiilor care il mustrau ca nu le spune oameniilor sa nu-L mai aclame la intrarea in Ierusalim: Daca ei vor tacea, atunci pietrele vor vorbi. Astfel vedem cum B.O.R. tace, iar cei care au cunoscut o parte din rau, adica convertitii , cei care s-au departat de Biserica dintr-un motiv sau altul, s-au reantors si incearca sa propovaduiasca dreapta credinta. Vorbeam cu un prieten de-al meu fost roker ca si mine: mai cum putem spune raului-bine? adica ecumenismului -”dreapta credinta”? Si astfel incercam cu Voia Domnului sa aratam oameniilor ca ecumenismul nu-i dreapta credinta, si invatatura Sfintiilor Parintii ca exemplu de urmat.
    Succes frate. IUBITII SI IERTATI!!!

  4. CARLA says:

    AVETI GRIJA DE D-VOASTRA SI POATE VA AJUTA DUMNEZEU SA AJUNGETI SI PE LA PLOIESTI.

  5. -Elena-Lacramioara says:

    Multumim,ca ati venit la noi(in Iasi). Ne sunt de folos toate conferintele pe care le tineti,si mai ales stradania si daruirea dumneavoastra. dar…mult mi-as dori sa vorbiti si despre induhovnicirea poporului crestin ortodox roman. Asa cum va adresati tuturor categoriilor de crestini ortodoxi,ati putea tot lor sa le deschideti ochii. Ne liptesc preotii care sa “repropovaduiasca” adevarata ORTODOXIE. \Oamenii au piepturile si inimile uscate va rog ajutatii sa gaseasca drumul spre “Oaza datatoare de viata vesnica”. Sa va tina Bunul Dumnezeu sanatos si va daruiasca mantuirea.

  6. Carmen says:

    Am participat si eu la conferinta sustinuta la Botosani in data de 20.03.2009. Prezenta numeroasa a publicului arata interesul pentru astfel de convorbiri de suflet si pentru suflet…….In aceasta lume confuza, se vede si se simte clar nevoia de propovaduire. Este nevoie ca preotii si bunii crestini sa iasa la marturisire.Asa dupa cum bine s-a spus la aceasta conferinta, daca Dumnezeu a randuit sa traim aceste timpuri, tot El ne va ajuta sa le si trecem cu bine, ne va lumina si ne va invata ce sa facem. Treaba noastra a crestinilor este sa avem incredere, sa ne rugam si sa tinem aproape de Biserica, pentru ca Dumnezeu nu paraseste Biserica Sa. Va multumesc pentru aceasta intalnire, va astept sa veniti si la Dorohoi cu aceasta conferinta si cu raclita cu moaste. Sa va tina Bunul Dumnezeu sanatos si daca v-a ales sa marturisiti, atunci trebuie sa marturisiti…..

  7. Emil. says:

    …Ştiţi dumneavoastră ce vremuri trăim? Noi suntem cei de pe urmă! Ar trebui numai să plângem toată ziua! Dar nu simţim. Trăim în nesimţire,că aşa au trăit şi cei dinainte de potop. Iată aşa-i şi acuma…
    Ne vorbeşte Părintele Cleopa-11.
    Mila lui Dumnezeu cu noi.

  8. valentin says:

    profund dezamagit de continutul conferintei, desi anuntul era promitator, macar datorita prezentei numelui Dumneavoastra.
    Galateni, cap. 5: impotriva roadelor Duhului NU ESTE LEGE

  9. Andreea says:

    Sunt exceptionale conferintele cu tine…ne-am bucura de prezenta ta si la Brasov…

  10. Calin says:

    Veniti si la noi astia mai saraci din orasele mai mici ale tarii

  11. Anca says:

    Doamne ajuta! Nu stiti cum pot face rost de inregistrarea conferintei?

  12. Un catolic says:

    Buna ziua.
    Am asistat la conferinta Dvs. de la Piatra. Interesanta si bine argumentata cu diverse citate. Chestiunile legate de “erezia” catolica, ecumenism s.a. tradeaza influenta mediului monastic ortodox, refractar la orice apropiere fata de aproapele. Si…o interpretare eronata a canonului 9 de la Antiohia. Daca s-ar cunoaste cu adevarat contextul istoric in care au fost redactate canoanele respective, nu ar mai exista atata ura in inimi, nefireasca, dealtfel, pentru un crestin adevarat. In rest, am apreciat patosul, curajul de a spune lucrurilor pe nume intr-o societate in care starea vegetativa a devenit o regula.
    Doamne ajuta!

  13. gil says:

    pt un catolic:faptul ca ai venit la o discutie ortodoxa poate fi un semn ca sufletul tau doreste adevarul:mai studiaza!citeste ce spune sf Iustin Popovici despre catolici si gandeste cinstit!stiu ca e greu sa realizezi citi gresesc-f multi-dar scopul vietii TALE este sa gasesti TU adevarul,curaj!!!

  14. Florina says:

    In Bistrita nu veniti?Multi s-ar bucura…Doamne-ajuta!

  15. Saurian says:

    @Florina: eşti din Bistriţa? şi eu sunt din Bistriţa. n-ai văzut câţi de puţini au fost la ultima conferinţă cu evanghelia lui Iuda? ŞI aşa e omul f ocupat şi nu are timp să meargă la conferinţe unde nu vin nici 50 de oameni. ai fost când a fost conferinţa cu cipurile RFID? Nici 50 de oameni nu au fost. Pe cine interesează cu cipurile oare? Nişte băbuţe şi unu-doi tineri care sunt adepţii teoriei conspiraţiei. Spunea şi un tânăr: “Ce putem face noi dacă peste tot sunt doar atâţi care vin la astfel de conferinţe?”

  16. sorin says:

    DOAMNE AJUTA !!

    Sunt in America,am venit din Spania in urma a 5 ani de a ma zbate a face ceva cu viata din punct de vedere material, Dumnezeu a randuit sa ajung in America, tara tuturor posibilitatilor in pacate,,merg in autobuze,in metrou,,si ma intrebam in acest oras mare care este New York oare daca nu asi avea mancare sa mi se dea ce asi face?,,intre pietre nu poti cultiva,, ,deci v-oi fi pus in situatia de a nu sti cum sa procedez,,cand dictatura mondiala a cipurilor v-a veni,,dar pana atunci vine cel de-al 3 razboi mondial,,of Doamne ,of si sunt pacatos,,inima imi este plina de ura,pacate,,mintea mea este corupta,,,ochi mei plini de murdaria pacatelor,,ma v-oi mantui??
    acesta este intrebarea mea>
    Ce frumos canta cantaretul,,:
    ce inseamna lauda mea inaintea TA DOAMNE,,caci daca lacrimile mele curg,,de ce curg? painea pe care o mananc,,de ce o mananc? caci eu nu am auzit cantarea Heruvimilor Doamne,,aceasta este partea sufletelor alese,,am auzit cum canta vanturile,,cum canta codri,,pe tine stelele te lauda,,,si eu omul fire de pacat,,traiesc si nu vad,,dar mortul vede,,dar la ce bun daca nu vad atunci cand inca inimea mea bate,,cand inca sangele se plinba prin vene,,cat poate omul sa traiasca? Doamne MARITE IMPARATE, SLAVA TIE,,cat sa merg ,pana cand si unde ajung ,, daca nu am credinta,daca nu am parere de rau,daca murmur rugaciunea cu buzele si in inimea este moartea,,cum?? cum Doamne v-oi sta in fata Inaltimi Tale,,pana cand poate suporta rusinea sufletul meu, pacatul,,in FATA TA DOAMNE CUM AM SA ZIC NU CAND ESTE NU SI DA CAND ESTE DA,,DECI CUM POT AVEA UN DIALOG LA JUDECATA ,,CUM DOAMNE,,pasi mei sunt numarati,,respiratia mea este numarata,,bataile mele Iti Sunt cunoscute,,OF MARITE DOAMNE,,MAICA DOAMNA,,MAMA MEA,,CAND VOI DORMI LA SFARSITUL VIETII MELE DA-MI MAICA LANTURI CA SA MA LEG DE PICIOARELE TALE CELE SFINTE UNDE TE VEI DUCE sa vin si eu,,MAMA mea ,MAICA IUBITOARE ,NASCATOARE,AJUTAMA SA MA LEG CU ACELE LANTURI PT CA SA MA SCOTI SI A CINA IN INPARATIA TA ,,IN CASA FIULUI TAU DUMNEZEU INPARAT , DOAMNE CEL CE-AI PUS BISERICA CASA NOASTRA SI CREDINTA HOTAR INIMILOR NOSTRE,,pana cand te v-om necinsti,Doamne,,,,,,,si ma mai numesc eu ortodox? rusine mie,,rusine,,pana cand ,,fac pacate,,,pana cand?

    In patul durerilor cine imi va fi mie ajutator? unde imi v-or fi prieteni?unde v-a fi mama mea,tatal meu,fratele meu,,familia,,UNDE? si cine imi v-a fi sprijin,,,daca nimeni,,,DOAMNE !!! DOAMNE!!! UNDE O SA FI TU DOAMNE !!! CAND eu te-am scuipat,injurat,inpins,lovit,ponegrit,,Stiu Doamne unde , stiu, cu mahnire si rusine stiu ca vei sta langa mine,,nu sunt om destept,,inteligent,,invatat, sunt creatia TA,, acum stiu spre rusinea mea stiu ,,VEI FI LANGA MINE,,dar Doamne te-am ponegrit,
    Doamne m-am nascut,ca sa nu mor ,dar am murit inainte de a vedea viata,asa sarac sunt in fapte,,ma uit pe strazi,,si nu am nimic bun in mine asa cum creatile tale au,,care este scopul meu?,multi credem ca stium ,dar in launtrul toti suntem slabi,,cum pot sa cer ceva anumea CELUI CE A FACUT SOARELE A RASARI,of Doamne ce este lauda mea inaintea ta,,ce este fapta mea sau ce inseamna vorba buna inaintea TA ,TU AI CREAT LUMEA,STELELE,,in spatiu de ma duc si stau singur ,,nu am nimic,dar Doamne daca ,TU IMI VEI DA lumanarea credintei stelele imi fac covor mie si frica imi v-a disparea,,,am visat cand eram mic Doamne,ca am ajuns in luna,,si m-am cutremurat,,cand m-am trezit,,asa speriat,,eram,,si acum la 30 de ani ma cutermur datorita,fricii ,,singuratatea, care am trait-o in acel vis,,of Doamne,,si acum sunt singur ,,dar nu sunt adormit,sunt treaz,cesuparat sunt canu pot mai mult,si ma numesc ortodox!!,,credinta ce dreapta,,frumusetea pe care o exprima acesta credinta, muntele cel sfant,Athosul,,de ce toti acesti Sfinti tipa, vorbesc cu Tine in tacere,,De ce nu pot face la fel??? si ma numesc ORTODOX,,CE RUSINE IMI ESTE CA NU SUNT VREDNIC,,imi este frica de tot,,DOAMNE CE ESTE LAUDA MEA,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>