Lansarea cartii “Sfantul Nectarie – Minuni in Romania”

This entry was posted in Minunile Sfântului Nectarie din Eghina, Stiri. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lansarea cartii “Sfantul Nectarie – Minuni in Romania”

  1. anisoara says:

    Ma numesc Anisoara din Slatina-Olt si as dori sa va impartasesc 2 minuni ale Sfantului Nectarie care mi s-au intamplat de curand.
    Avand treaba prin Bucuresti, m-am gandit sa merg si la Manastirea Radu-Voda sa ma inchin la Sf. Moaste ale Sf. Nectarie, dar pana sa-mi rezolv treburile, mi s-a facut foarte rau de am fost nevoita sa ma spijin de ziduri si de garduri pana la manastire. Cand am ajuns acolo, mi-a venit in minte sa citesc Acatistul Sf. Nectarie, ceea ce am si facut imediat, insa cu mare greutate din cauza bolii. Apoi m-am asezat unde trebuia sa stea partea femeiasca la slujba si in momentul in care a inceput vecernia, am simtit cum se ridica boala de la mine si se ridica in sus si astfel m-am insanatosit pe loc, de parca nu as fi avut nimic. De aceea, i-am multumit Sf. Nectarie si de atunci am prins o incredere mare in Sfintia Sa.
    Altadata, aveam o durere mare in piept astfel incat daca ma striga cineva la poarta, in momentul in care ajungeam acolo nu mai puteam sa vorbesc si ii faceam semn sa astepte sa imi revin. Apoi vorbeam, insa gafaind… Daca mergeam pe drum, dupa cativa pasi ma opream, ma apasam in piept sa-mi revin si dupa aceea plecam mai departe. Si tot asa, pana mi-am amintit de Sfantul Nectarie si mi-am pus in minte sa-I citesc Acatistul 80 de zile – 40 de zile ca sa ma ajute sa scap de boala si 40 de zile drept multumire. Asa am facut si dupa insa doar cateva zile din momentul in care am inceput sa citesc, mi-a disparut boala! Eu am continuat sa citesc acatistele, dar bucuria cea mai mare este ca pot sa cant la biserica Slava Lui Dumnezeu!
    De aceea, de fiecare data cand merg in Bucuresti, merg si pe la Sfantul Nectarie sa Ii multumesc pentru binefacerile primite!
    Multumesc mult, Sfinte Nectarie, intr-adevar esti aproape de noi toti, asteptand cu nerabdare sa iti cerem ajutorul si sa ne scapi de dureri si suferinte de tot felul!

  2. Mihaela says:

    Ma numesc Mihaela, am 26 de ani si sunt din Sibiu. Ma alatur si eu tuturor celor care au fost ajutati de Sfantul Nectarie. Am aflat de el de la o cunostinta, inainte de a naste. Bunul Sfant Nectarie m-a ajutat prin pornirea travaliului in noaptea dinaintea zilei in care eram programata pentru cezariana pentru ca depasisem termenul (42 saptamani si 2 zile). Sfantul stia ca eu imi doream enorm sa nasc pe cale naturala si m-a ajutat. Ajutor am primit si din partea Maicii Domnului, a Sfantului Gheorghe si a Sfintilor Doctori fara de Arginti Cosma si Damian! Acum, copilul are 2 ani si sunt insarcinata cu cel de-al doilea copilas si stiu ca Sfantul Nectarie ma va ajuta din nou! Doamne ajuta tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>