BLOG – DANION VASILE „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” – Alice Cooper
  • Lansare 2012 – Apocalipsa Generatiei Emo (de Danion Vasile)

    DIN MOTIVE OBIECTIVE CARTEA NU A FOST FINALIZATA. VOI ANUNTA PE BLOG CAND VOI REPROGRAMA LANSAREA.

    Marti, 12 ianuarie 2010, ora 18.00 la TCE din ASE voi face prima lansare de carte pe 2010:  “2012 – Apocalipsa Generaţiei Emo”.

    Detalii ulterior, pe acest blog.

    apocalipsa-2012

    Published on Decembrie 5, 2009 · Filed under: Diverse;
    23 Comments

23 Responses to “Lansare 2012 – Apocalipsa Generatiei Emo (de Danion Vasile)”

  1. Un titlu foarte interesant si captivant…la fel ca si “Underground-Rebelii genertiei nu” pt ca asta e singura carte care am citit-o pana acum…Nu imi place sa citesc dar asta e singura carte care o citesc cu placere…si modul in care e scrisa are un cunvant foarte important! lipsa limbajului rigid te face sa crezi si si sa citesti in contimuare!
    Astept cu nerabdare cartea si am o intrebare…o pot achizitiona de pe site?sau daca nu de unde?

  2. interesant, mai ales ca eu m-am considerat ca fiind emo

  3. incredibil!nu ma asteptam la asa ceva!
    marturisesc ca am vazut si filmul dupa care e inspirata coperta.acum 2 saptamani s-a sinucis o fata la o scoala din orasul de unde sunt.este vorba de Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita.
    S-a aflat mai tarziu ca era emo…am mai auzit vorbindu-se ca visase in cateva nopti ca se arunca de la fereastra clasei ei.foarte curioasa sa vada cum e, s-a aruncat si ea…intr-o pauza:-|
    se vede clar lucrarea diavolului :(
    Doamne fereste!

  4. Danion, vreau sa spun cu multa si mare bucurie in suflet ca e asa de bine cand Dumnezeu ne da Lumina cea adevarata prin fii Lui de aici de pe pamant. Asta e un subiect care l-am auzit ATAT de mult vehiculat si ma bucur ca Lumina e cu noi! Si cu bucurie ma gandesc la “Hristos in mijlocul nostru – este si va fi!”
    Dumnezeu sa te faca partas la bucuriile cele vesnice!
    Alexandra.

  5. niculina said on

    ..spuneti ,va rog, in cateva cuvinte, nu trebuie sa detaliati, ce sens are aceasta sintagma:”apocalipsa generatiei emo” in intelegerea dvs.? nu toata lumea are la activ n carti citite sau filme vazute.. ! dati o explicatie pt oamenii simpli..

  6. Adrian-Nicolae Rusu said on

    Salutari Danion
    Astept cu interes aceasta carte mai ales ca am vazut si filmul, poate una dintre cele mai proaste pelicule din istoria cinematografiei.Totusi titlul incerc sa-l intuiesc si sa mi-l explic putin intrebandu-te : e apocalipsa generatiei luata la bani marunti ? sau intr-adevar apocalipsa ( sfarsitul ) acestei generatii?
    Spor in toate cu folos !

  7. scuzati-mi ignoranta, ce inseamna generatie emo? am cautat in dictionar si nu figureaza

  8. cristina said on

    si ce inseamna generatia emo? am cautat acest termen in dictionar si nu figureaza; ce este emo?

  9. ce inseamna generatia emo?
    Genul şi cultura EMO este un trend care adesea promoveaza hipersensibilitatea.
    Tipii astia sunt foarte ciudati.tot timpul deprimati…isi taie venele, se sinucid.
    poate ti se pare ciudat ca o zic asa direct dar asta e.
    parerea mea este ca e o boala psihologica.care poate fi tratata.
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Emo

  10. si da, 2012 este unul din cele mai proaste filme pe care le-am vazut.film comercial americanesc fara nici o poveste…nici nu stiu daca a fost comedie sau nu

  11. Cea mai mare problema cu care se confrunta omul contemporan este DEZNADEJDEA, iar in varful acestei sabii ascutite a mortii se gaseste generatia emo.
    Cred ca acest “protest” impotriva moralei, socialului,civismului si chiar spiritualului trebuie indreptat cu foarte mare grija si atentie. Parintii de la Platina scosesera pt. categorii de oameni asemenea lor,c are isi doresc moartea, o brosura 9in engleza era, din pacate) prin care ii invata cum sa declare “death to the world”, dar in sensul bun al sintagmei. (a acelei lumi pe care Mantuitorul o refuza ca buna in Evanghelia Sa).
    Cred cu tarie ca trebuie sa canalizam acest “efort” al lor de protest impotriva lumii pe fond mistic-crestin, de lepadare a lumii si asumare a Crucii.

    Observati ca un liant de plecare este chiar puterea cu care acesti tineri infrunta moartea? Cred ca putem sa ii facem sa infrunte adevarata moarte, cea “spiriutala”, sa faca “protest” la lumea de azi, dar canalizati catre gasirea valorilor spirituale din sufeltele lor.
    Cand va intalniti cu unul din ei, acceptati-le protestul fiti afirmativi cu ei (bineinteles pana intr-un punct), iar de acolo spuneti-le ca au ajuns intr-un moment al gandirii si trairii care trebuie slefuit daca vor adevarata cunoastere. Spuneti-le ca de aici se deschid alte valori, de o frumusete nemarginita, si invitati-i sa le cunoasca.
    Sunt mai mult ca sigur ca acest “click” la invitatia voastra nu va intarzia, deoarece trebuie sa lasam pe Dumnezeu sa lucreze, cum spune Sf.Ap.Pavel – Unul sapa, altul uda, dar Dumnezeu face sa creasca si sa rodeasca..

  12. Abia aştept să citesc această carte!
    Mulţumim din suflet pentru darul pe care ni-l împarţi!

  13. Boicotati revista Tabu , ia uitati-va ce blasfemii ordinare promoveaza http://saccsiv.wordpress.com/2009/12/22/anti-crestinismul-revistei-tabu-nu-are-limite-%E2%80%A6/#comment-17288

  14. ioan 10-34 said on

    se practica cenzura si se interzice libera gandire!
    Dumnezeu ti-a spus sa ma cenzurezi?
    nu e de mirare daca cei care isi spun crestini fac aceasta,nu e de mirare ca am ajuns sa ne conduca cine ne conduce! se interzice ganditul.
    oamenii au predat gandirea si se lasa ganditii si cum spune parintele amfilohie branza ,am ajuns o tara de fleoscaiti. bravo baieti! macar ati vizionat documentarul sa vedeti ce prostie faceti nelasandu-i si pe altii sa afle lucruri importante? un om informat face cat doi! ascude de oameni adevarul si ii vei cionduce si manipula cum vrei! TOT ASA DRAGILOR SPRE NOUA ORDINE MONDIALA! BRAVO DANION !

  15. ioan 10-34 said on

    Multumesc ca ati repus primele doua mesaje ale mele! Nu am postat ceva care sa strice,dimpotriva,lucruri reale care se petrec si care nu au decat darul de a ne trezi si a pune inima la rugaciune! Cum ne invata si Domnul si Mantuitorul Nostru Hristos, “IMPARATIA CERURILOR ESTE A CELOR CARE SE SILESC SA O IA”
    Haideti sa ne silim cu totii de acum si sa fim mai treji si sa staruim mult in rugaciune,pt a face fata vremurilor grele ce vor veni pt a nu ne prinde nepregatiti si a regreta cand este deja prea tarziu!
    Un an noun plin de constiinta si rugaciune constienta! “La Multi Ani !”

  16. IOAN, 10-34 said on

    cenzura NOII ORDINI MONDIALE functioneaza si la voi! LIPSIND-UL PE OM DE INFORMATII,SERVINDU-I DOAR CE VREI TU,IL MANIPULEZI CUM DORESTI! VOI V-ATI INTREBAT VREODATA DE CE SFINTII NU SUNT FRIPTURISTII? DE CE NU SE INMUIBA CU CARNATI? DE CE ZICE SF. APOSTOL PAVEL: BINE ESTE SA NU MANANCI CARNE? CAND O SA ICEPETI SA RESPECTATI EVANGHELIA LUI HRISTOS SI PE HRISTOS SI SA URMATI FAPTELE SFINTILOR?

    P.S. Danion,hai repede cenzureaza-ma repede si nu iti lasa simpatizanti sa gandeasca! NOUA ORDINE MONDIALA SA TRAIASCA! TINE PE BIETII IN IGNORANTA1

  17. Foarte tare, bravo ;) ))

  18. generatia din ziua de azi cred ca nu prea mai se lupta sa pastreze credinta ortodoxa dar totusi sunt credinciosi prin tara oare o sa ne ajute Dumnezeu ?

  19. Eu consider ca noi acum traim anii apocaliptici,peste tot sunt inaintemergatori ai antihristului.Cred ca in 20 de ani o sa fie prea putin oameni care o sa aiba credinta.De acum se vede cat de rau este peste tot vezi atei care apar pe la tv,homosexuali,emo si multe altele.Oameni nu mai stiu ce e aia rugaciune ce este postul,pe toti in intereseaza distractia ,banii,cluburile .Pe tema asta chiar ma tot contraziceam cu o colega care imi spunea ca pe ea nu o intereseaza nimik ca orcum o sa ajunga in iad,i-am spus oare nu iti este frica tie de acele chinuri iar ea mi-ai spus ca asta e .I-am pus o intrebare ce ar alege intre mantuire si 20 de miliarde de euro iar ea mi-a spus ca ar alege bani,eu i-am spus ca nu are ce sa faca cu ei ca pt Dumnezeu bani nu inseamna nimic iar ea mi-a spus ca daca nu insemna nimic dece ia mai creat.
    Shi majoritatea prietenilor mei sunt atei nu vor sa creada, cat m-am chinut sa-i fac sa creada dar nu vor sau uni cred in rencarnare.Multi rad de mne si ma considera nebun spunand tot felul de aberati,atacand biserica,hulind Pe Cel PreaInalt.Mie unu imi vine sa plang cand vad cata dezbinare este in aceasta lume.Cu drag Bogdan cel mai mare pacatos din lume care doreste sa se pocaiasca.

  20. Este nevoie de SFANTA RUGACIUNE!
    Sa incercam sa ne rugam neincetat!
    Traim vremuri apocaliptice,
    E-adevarat…sa ne rugam neincetat!

  21. pop florina said on

    cred ca totusi tineri il cauta pe Dumnezeu dovada fiind mai ales prezenta lor la sfanta biserica,in pelerinaje, precum si la marturisire…am vazut spre exemplu multi tineri inscrisi pe saitul ortodox http://nucatuselorelectronice.ning.com/

  22. pop florina said on

    sa ne rugam pentru cei care sunt adeptii grupului emo…Bunul Dumnezeu sa ne ajute!

  23. aliona faRma said on

    Prima carte( de Danion Vasile) pe care am citit-o a ft rebelii underground. E extraordinara…nu am cuvinte. acuma am mai gasit carti scrise de el. atit de multe invat din scrierile acestui om…Dar de emo nu prea am auzit; recent la facultate, profa de engleza ne vorbea ceva, eu abia atunci am auzit ca exista asa ceva. Eu stiu la calculator emotioncuts, smile-urile celea…
    va fi oare posibil sa citim cartea aceasta si online?

Leave a Reply