Doamne ajuta.  In Postul Pastilor voi relua seria de conferinte.

Va rog sa imi scrieti / ca si comentarii la materialul de fata / sugestii de subiecte pe care sa le abordez. Inca nu am stabilit programul final, dar se pare ca voi începe tot cu Basarabia, apoi in Moldova, apoi în Transilvania. Intrucat am fost invitat si sa predic si la mai multe biserici si manastiri, voi anunta pe acest blog datele exacte si locul la care voi vorbi.

Va rog din suflet sa ma pomeniti, pentru ca totul sa fie bine. Am mult de lucru pana atunci / sper sa lansez alte trei noi volume, care sunt in faza finala.

Toate bune, Danion Vasile

PS. Postul trecut am fost nevoit, din cauza timpului, sa refuz cateva invitatii. Din greseala am pierdut datele de contact ale catorva organizatori. Daca puteti lua legatura cu ei, rugati-i să îmi scrie din nou un e-mail pe [email protected]. Nu voi sustine conferinte decat pe perioada postului, intre a doua saptamana si penultima saptamana.
Cer insa seriozitate din partea organizatorilor, pentru a nu se mai suprapune actiunile cu altele similare, asa cum s-a intamplat nu numai o data. Exista si exemple pozitive, penultima conferinta de la Focsani a fost organizata de o singura persoana/ care s-a ocupat de rezervarea salii, afise etc si a facut-o mai bine decat unele filiale ale asociatiilor ortodoxe…