BLOG – DANION VASILE „Prin tăcere Îl trădăm pe Dumnezeu." – Sfântul Grigorie Teologul
  • CONFERINTE IN ROMANIA IN POSTUL SFINTELOR PASTI

    Rog trimiteti pe e-mail si mess celor interesati link-ul cu aceste conferinte>

    LUNI – 15 MARTIE FOCSANI- ora 18.30 LOCAŢIE: sala de festivităţi a Liceului UNIREA din Focşani

    MARŢI – 16 MARTIE LUDUŞ – ora 18.00 LOCAŢIE: Casa de cultură „Pompeiu Hărăşteanu” – Luduş

    MIERCURI – 17 MARTIE MUREŞ – ora 18.00 LOCAŢIE: Biserica Sfânta Ana

    JOI – 18 MARTIE – BISTRITA – ORA 11.00-13.00 LOCATIE: Penitenciarul Bistrita, PIATRA NEAMŢ, ORA 18.00 – LOCAŢIE: Casa de cultură – Piatra Neamţ

    VINERI – 19 MARTIE – IAŞI – CU PĂRINTELE HRISOSTOM – ora 18.30 LOCATIE: Teatrul Luceafarul – Iasi

    (DUMINICĂ – 21 MARTIE – ORELE 20.00 – 22.00, TV SIBIU, EMISIUNEA FLORI DE PATERIC)

    LUNI – 22 MARTIE  – ARAD

    MARTI – 23 MARTIE – TIMISOARA ora 18.30 LOCATIE: Casa de Cultura a Studentilor

    MIERCURI -24 MARTIE – SANNICOLAU MARE

    JOI – 25 MARTIE – BEIUS – ora 18.00 LOCAŢIE: Sala mare a Primăriei

    VINERI – 26 MARTIE – ORADEA – ora 18.00 LOCAŢIE: Teatrul Arcadia

    SÂMBĂTĂ – 27 MARTIE – DEJ – ora 18.00 LOCAŢIE: Biserica NR. 2 (Str. Regina Maria)

    DUMINICĂ – 28 MARTIE – GHERLA – ora 18.00 LOCAŢIE: BISERICA SF. PARASCHEVA,SF. MINA, TOŢI SFINŢII ROMÂNI

    Cei care se pot implica in multiplicarea si punerea afiselor le pot gasi pe:

    http://dl.transfer.ro/Afise-transfer_ro-15mar-9a73de22b.rar

    Published on Martie 11, 2010 · Filed under: Conferinte, Stiri;
    11 Comments

11 Responses to “CONFERINTE IN ROMANIA IN POSTUL SFINTELOR PASTI”

  1. păi dați așa târcoale clujului si nu ne vizitați? :(

  2. veniti si la bistrita!!!8->
    Doamne ce bine!De abia astept sa va vad!!!

  3. Gabriel said on

    Cand ajungeti si prin Pitesti ?

  4. n-o sa pot merge:(
    of:(

  5. valervaler said on

    in arad. unde este locatia? cu multumiri.

  6. Cosmin said on

    Am fost la conferinta din Timisoara, mi-a placut ca pe finalul conferintei s-au atins punctele sensibile ce macina credinta ortodoxa si totodata de ce ASCOR Timisoara nu a facut aceasta invitatie, conferintele acestora se bucura de un numar mai mare de participanti, dar daca stau si ma gandesc mai bine cred ca gasesc explicatia acestui fapt, adevarul este incomod.
    Sfintenia moastelor a fost reconfirmata prin acele manifestari tulburatoare ale acelui barbat demonizat de ani buni (il cunosc din vedere de mai multi ani) prin apropierea sa de racla cu Sfintele Moaste.
    Dumnezeu sa ne ajute in aceste vremuri grele pentru a nu ne pierde credinta !

  7. VELA GHEORGHE said on

    Si totusi …!

    Nu exista nici macar o “singura “ afirmatie spusa in public (la vreo conferinta sau predica in vreo Biserica, in care a predicat…) a lui Danion sau scrisa in vreo carte de a lui, in care Danion sa spuna si sa sustina clar si limpede si fara echivoc ca Biserica Noastra Ortodoxa Romana actuala, pe stil nou “nu” ar avea …”har”!

    Am ascultat cu rabdare inregistrarile audio cu cuvantarile lui Danion de la conferintele tinute de el la Iasi si Oradea si Beius, si tin sa spun ca NU mi s-au parut deloc “extraordinar” de exagerate…! Si de asemenea nu mi s-a parut deloc ca Daion sa fi fost “tulburat” in glas si atitudine, ci mai de graba a lasat impresia ca a fost stapan pe sine, asezat, ferm si hotarat , cand a vorbit ascultatorilor sai…!

    Or, am si eu de facut niste aprecieri (personale) pe seama asa-zisei lui “sminteli”, si “tulburari”pe care ar fi facut-o Danion (consider ca mai degraba acest VLAD NISTOR a facut “tulburare” si “zazanie” si “sminteala” in randurile credinciosilor…) caci am vazut ca a fost aproape “desfiintat” de multi blogeri ortodocsi si de multi “comentatori”…,
    Aceste aprecieri personale ale mele, s-ar putea sa nu prea placa si sa nu cada tocmai bine unor cititori, insa scriu ceea ce simt si cred si consider despre aceasta “sminteala”.
    In viitor, este posibil ca sa imi corijez si modific parerea mea despre “tulburarea” facuta de Danion si evident sa revin asupra ei….

    Gandurile si aprecierile mele le punctez mai jos.

    Din capul locului spun ca am observat ca “criticile” si “acuzele” care i-au fost aduse de bloggeri si alti comentatori lui Danion s-au concentrat si au gravitat doar asupra “calendarului”, si imi pare rau ca AU FOST UITATE, si OMISE si NELAUTE IN SEAMA si NEOBSERVATE “celelalte” afirmatii ale lui Danion legate de: a) greseala facuta de multi preoti atunci cand pomenesc ierarhi eretici; b) faptul ca unii Sfinti recenti, precum Sf. Nicolae Velimirovici NU MAI AVEAU INCREDERE in Episcopii pe stil nou, c) a avea comuniune si partasie cu ierarhi ai BOR care nu mai sunt curati in cugetul lor si “fideli” in ascultare de Randuielile Sfintilor Parinti din trecutul de aur al Bisericii Ortodoxe Universale, NE POATE PUNE IN PRIMEJDIE MANTUIREA, d) datele istorice invocate de Danion in conferintele sale, precum si citatele extrase si mentionate de Danion din spusele unor ganditori crestini din perioada interbelica SUNT CORECTE si NU inexacte…!

    Iar ceea ce am eu de spus si considerat despre “sminteala” lui Danion arat mai jos:

    1. Consider ca “greseala” principala a lui Danion Vasile este aceea ca el “catareste” si “masoara” conceptia si opinia Parintilor Ilie Cleopa si Arsenie Boc despre catolici si despre traditia Bisericii, cu “cantarul” prea exigent al Invataturii SF. Ignatie Briancianinov ! Dar, fie ca ne place sa acceptam sau nu, atat dupa Sfantul Ignatie, cat si dupa Sf. Teofan Zavoratul (care spune acelasi lucru despre catolici in Lucrarea sa “Scrisori si Invataturi despre Viata Crestina”, cat si in alte lucrari), si de asemenea dupa alti Sfinti atat rusi, cat si din intreg Spatiul Ortodox, catolicii (si mai ales IERARHIA lor sacerdotala…) sunt considerati ca fiind “eretici”…!
    Or, Parintele Cleopa ii numeste in scrierile sale doar “schismatici”…Si atunci cine are dreptate…? Sfintii RUSI sau Parintele Ilie Cleopa??

    2. Parintii ortodocsi mai noi, afirma la unison ca “biserica “ catolica si cele protestante si neoprotestante NU SUNT BISERICI! Iar “Biserica” Catolica NU ESTE SORA Bisericii Ortodoxe!! Or, daca Parintele Arsenie Boca spune ca Biserica Catolica si catolicii sunt “aproape” fara greseala, iar catolicii sunt “fratii nostri din cealalta strana”, si ca Biserica Catolica este celalalt “plaman” al Bisericii lui Hristos, atunci avem o mica/mare “problema”, respectiv o mica/mare CONTRADICTIE intre ceea ce spune Parintele Arsenie Boca si respectiv ceea ce au spus ALTI SFINTI ai Bisericii Ortodoxe despre catolici, si atunci iar ne intrebam CINE ARE DREPTATE? Parintele Arsenie Boca sau Sfintii si Parintii Ortodocsi care au spus clar si raspicat si fara sovaiala ca Biserica Catolica NU ESTE “biserica” ?!
    Si iar nu putem sa ne intrebam CU CE A GRESIT DANION ca a aratat si invederat ascultatorilor sai ca alti Sfinti din Spatiul Ortodox, au o opinie si parere DIFERITA despre catolici, decat au avut Parintii noastri Ilie Cleopa si Arsenie Boca ??

    Am vrut sa atrag atentia asupra acestei FALSE “greseli”, care i s-a aruncat in carca lui Danion, tocmai pentru a invedera ca “primul val de ponegriri” si “acuze” i-au fost atribuite (pe nedrept) tocmai pentru ca EL, “tanarul” teolog proaspat convertit de la o mentalitate pagana, s-a gasit chipurile sa conteste si sa puna la indoiala pe marii nostri duhovnici Cleopa si Boca..! Or chiar daca NU Danion ar fi pus in discutie “DIVERGENTA” si “CONTRADICTIA“ clara despre “catolici”, care la momentul actual EXISTA intre opiniile Parintilor Ilie Cleopa si Arsenie Boca si respectiv opiniile altor Sfinti din Spatiul Rasaritean Ortodox, cu siguranta ca IN VIITOR, aceasta chestiune delicata si spinoasa ar fi fost ORICUM abdordata si pusa in discutie…in Biserica Noastra, de catre alti oameni, teologi sau clerici, altii decat Danion…!

    3. Oare este “gresit” ca sa SPUI si SA ATRAGI ATENTIA crestinilor ortodocsi din BOR ca la momentul actual in Biserica noastra exista MULTE LUCRURI DE INDREPTAT ?! Ce este gresit si rau si atragi lumii atentia asupra faptului ca:
    La Facultatile de Teologie Ortodoxa aflate sub patronajul BOR, se invata (ca discipline obligatorii) cursuri despre ecumenism, si NU SE SPUN si nu se invata MARI ADEVARURI ISTORICE despre greselile si ereziile catolicilor!;
    Unii dintre Episcopii nostri NU SE MAI SUPUN SFINTILOR PARINTI, dar asteapta sa fie inca “cinstiti” si “ascultati” de credinciosi,
    Calendarul nostru (pe care atatia il apara…) este totusi CU METEHNE! Are cusururi…! Cum spunea o tanara ortodoxa pe stil nou, pe un blog ortodox (ii reproduc din memorie spusele, cu aproximatie..), “ma doare sufletul cand imi aduc aminte ca pe stilul vechi este o SARBATOARE MARE, iar eu “calc”, “gatesc” si “lucrez” prin casa, caci…deh… pe stilul nou, nu este sarbatoare in calendarul meu…!”
    Preotii nostri DOAR EXECUTA MECANIC “directivele” ierarhilor, fara sa le pese daca ceea ce spun ierahii de acum este sau nu este conform “DREPTARULUI” INVATATURII si RANDUIELILOR SFINTIILOR PARINTI.

    Si atunci cine are DREPTATE? Danion ca arata si invedereaza si condamna aceste NEAJUNSURI si chiar PRIMEJDII pentru mantuirea noastra a simplilor mireni si credinciosi din BOR? Sau cei care sunt imbracati “pe dinafara” in odajdii stralucitoare, iar pe dinauntru “au dat jos” haina ascultarii de Sfintii Parinti si a “fidelitatii” fata de cele stabilite si randuite de Sfintii Pariti la Sinoadele Ecumenice??

    4. I se reproseaza si i se imputa lui Danion ca nu l-a pus nimeni sa plece prin tara sa vorbeasca despre aceste lucruri delicate si spinoase si ca si-ar neglija familia…!
    Nu numai familia poate ca si-o neglijeaza, ci mai ales sanatatea si poate isi pune in primejdie si viata, pentru a marturisi lumii ceeea ce marturiseste!
    Si asta pentru ca CEI CARE AR TREBUI cu adevarat SA VORBEASCA, “tac” marc si las si nedrept, fiindu-le frica ca sa nu-si piarda painea si scaunele calde pe care stau…! Sunt MONAHI fara familie si singuri, precum si Preoti de mir care ar fi cei mai potriviti SA FACA MUNCA LUI DANION, si anume SA VORBEASCA despre unele lucruri despre care vorbeste Danion, si ar trebui sa iasa ei la marturisire…! Dar nu! Ei TAC, si TAC, si TAC, si doar “macaie” si “murmura” si “barfesc” in ascuns si in particular caci le este frica sa iasa in fata…!

    Cand m-am dus, aici in Timisoara sa impart afise cu Comunicatul Parintelui Iustin, anul trecut, mi s-a spus verde in fata intr-o biserica (de catre un tanar preot) ca preotii care au refuzat pana sa si primeasca in mana acest comunicat al Parintelui Iustin, FAC ASCULTARE canonica de chiriarch, nu ca mine…! Or, anul trecut sa fi gresit cumva Parintele Iustin, ca a scris si adresat credinciosilor din BOR comunicatul sau??

    Bine spunea Danion despre acel Parinte grec care a scris despre “Sfanta” NEASCULTARE si despre GRESITA si VINOVATA “ascultare”….

    5.Exista RISCUL ca multi bloggeri si multe situri crestine ortodoxe din blogosfera ortodoxa, “dupa ce au inceput in duh, sa sfarseasca in trup” (cf. Galateni, cap.3, vers.3).
    Pana mai ieri, LUPTA impotriva greselilor sacerdotilor BOR, era SIMBOLUL si STINDARDUL care flutura pe multe bloguri ortodoxe. Incepand de anul trecut de la Comunicatul Parintelui Iustin Parvu, in randurile multor crestini ortodocsi “s-a aprins” focul RAVNEI CELE BUNE a LUPTEI apologetice pentru Apararea Ortodoxiei.
    Cate “rauri de cerneala” au curs de atunci si pana acum, cate argumente extraordinar de mari si pertinente au fost aruncate in lupta pentru apararea apologetica a Adevarului de Credinta al Bisericii Noastre!
    Dar deodata, la “ravna” asta sfnata si curata, se ALATURARA, siret si chipurile “prietenos”…, noi luptatori, care afirmara ca vor sa ajute RAVNA in sfanta ei lupta pentru Adevar, si acestia isi declarara rand pe rand numele lor: ”cumintenia”, “prudenta”, “discernamantul”, “tactul”, “judecarea la rece si critica a celor care pana mai ieri erau considerati FRATI de lupta…”, si mai ales “condamnarea ” celor care aveau zel exagerat apologetic, si care puteau chipurile sa tulbure lumea…!
    Sarmana RAVNA pentru Apararea Ortodoxiei a inceput sa fie tot mai stanjenita si incorsetata si sufocata de acesti noi…”aliati”, fiind in primejdie mare de A MURI si A SE STINGE…!

    6. Cat este de FINA dar si de PUTERNICA lucrarea demonica a “amagirii”. Cum stie ea sa acopere cu perdele fumigene LUMINA CLARA a Cuvantului Inspirat de Duhul Sfant al unor oameni care marturisesc limpede ADEVARUL, folosindu-se de argumente care sunt “corecte”. Insa ceea ce nu poate ascunde aceasta lucrare demonica a inselarii este “duhul” apasator, si secatuitor si epuizant si obositor pe care il lasa in urma ei.
    Adevarul aduce INTRARIPARE si INALTARE sufleteasca (si nu exaltare…), iar lucrarea inselatoare aduce CONFUZIE si secatuire, in urma unei false dar eficace “convingeri” de “justetea” adevarurilor ei!

    In urma “incoltirii” si “condamnarii” si “clevetirii” lui Danion, multi crestini ortodocsi nu vor fi cu nimic mai “luminati si edificati” si “lamuriti” si “clarificati” cu privire la calendarul nou si vechi, ci din contra vor fi poate mai tulburati decat din “tulburarea” facuta chiar chipurile de el. …
    In schimb cei care LUCREAZA si SAPA “tainic” dar “eficient” la temeliile Bisericii SE VOR BUCURA, ca Danion va fi compromis si de acum incolo “etichetat” ca “nevrednic” de a mai fi credibil…
    Ei insa vor merge (linistit si sigur) cu INSELAREA lor inainte, si vor avea tot mai putini oponenti si tot mai putine obstacole in cale, iar lumea va fi din ce in ce mai amagita si inselata…si dusa in ratacire!
    Si sunt aproape “vremurile” profetite de Sf. Lavrentie de Cernigov, cand oamenii vor merge la Biserica, la slujbe dar acolo NU VA MAI FI DUHUL SFANT…!

    7. Imi pare sincer rau de “aportul” si “ajutorul” poate NESPERAT si NEPREVAZUT si NESCONTAT pe care l-au dat si il vor mai da comentatorii “apologeti” care sunt “ANTI Danion”, celor care sunt “la un pas” de a arunca Biserica noastra Ortodoxa intr-una din cele mai primjedioase etape istorice de cand exista ea…si anume aceea de a fi “inghitita” de lucrarea nimicitoare a “fiarei” antihristice care cucereste si cuprinde tot mai multe natiuni si limbi si popoare dupa cum a fost prezis…! (cf. Apocalipsa 13,7)

    Dumnezeu sa aiba Mila de noi Toti…!

  8. VELA GHEORGHE said on

    (frate Danion…de nu vrei sa postezi urmatorul…comentariu…nu ma supar…. l-am scris pe Apologeticum…nici nu stiu daca s-a publicat)…

    @ azucena,

    Nu stiu cine esti frate/sora, “azucena”, insa iti recomand sa citesti cu atentie numele celor carora le faci observatii si recomandari…!

    Nu sunt “fata”, sunt barbat…si sunt obsinuit sa imi prezint cat de cat inlantuit ideile, si nu sa fac un ghiveci din ceea ce spun…Sistematizarea ideilor, organizarea si coordonarea lor, si chiar armonizarea lor, este o munca si o indeletnicire cu care sunt obisnuit de multi ani…!

    Detest insa stilul “mistocaresc” si flegmatic al unor comentatori ortodocsi ca tine… din blogosfera, care atunci cand nu au argumente de a “replica”, fie trantesc niste expresii zeflemesitoare, fie fac trimitere la ceea ce spun “altii” despre ceea ce ei nu sunt in stare sa argumenteze…!

    Am citit ceea ce au scris fratii de la Razboi Intru Cuvant!

    Este admirabila “munca” lor de cautare a documentelor istorice care “fac lumina” cu privire la multe lucruri despre disputa referitoare la schimbarea calendarului care a avut loc in perioada interbelica!

    Insa este mai putin demn de laudat “ATACUL” pe care l-au intreprins asupra unui CONFRATE si CAMARAD si IMPREUNA LUPTATOR pe acelasi front “apologetic” al apararii Credintei Ortodoxe!
    Asta m-a durut si m-a indignat profund la fratii de la “Razboi Intru Cuvant”! Nu mi-a fost drag nici un alt site mai mult ca siteul lor, si nu m-am rugat poate pentru nimeni, mai mult decat pentru ei, pomenindu-i in rugaciunile mele, dar pentru ca l-au atacat pe Danion o sa fiu mult mai rezervat fata de fratiile lor, in viitor, sau poate o sa le calc “pragul” casei lor virtuale extrem de rar…

    Si tot asa consider ca s-a pripit si Parintele Mihail Stanciu de la Antim, lovind in Danion…!

    Avem loc sub soare toti…! Frontul si campul de lupta este mare, fiecare avem “postata” si partea lui, si nu putem inlocui munca si jertfa si trauda fratelui nostru…!

    Domnului nu-i place sa lovim in “lucrul” altui frate si sa dam cu piciorul in truda fratelui nostru…!

    Oare a spus HULE Danion in conferintele lui?
    Oare nu a aratat clar ce au spus Sfintii Parinti despre condamnarea celor care indraznesc sa “schimbe ” ceva oricat de mic, in Biserica?
    Oare nu au fost adevarate Relatarile sale cu privire la CRUCEA ruseasca care s-a aratat pe cer in Grecia in anii 1920?
    Oare nu este cu adevarat gresit sa pomeneasca preotii pe episcopii care nu mai respecta pe Sfintii Parinti (cand merg la liturghie si se pomeneste mitropolitul de aici nu spun cu drag inima (la Iesirea cu Sfintele Daruri, dupa heruvic…) si alta data nu spun deloc “amin”, nu pentru ca m-ar fi indemnat la asta Danion, ci pentru ca asa simt…in acel moment)?

    Foarte ciudat este insa faptul ca de acest “VLAD NISTOR” nimeni nu zice nimic…!
    A ticluit, a inveninat, a rapandit, a smintit, si a …iesit neobservat din atentia noastra, precum faceau submarinele germane in al doilea razboi, cand se furisau neobsrvate in convoiele anglo-americane, “torpilau” cu putere si apoi ieseau fara pierderi din mijlocul lor…

    NE-A DAT FOC LA TOTI! Dar noi nu stim nici macar cine este…! A “torpilat” toata blogosfera ortodoxa, a asmutit pe toata lumea impotriva lui Danion, ne-a invrajbit unii pe altii…dar a iesit…”discret” din mijlocul disputelor care au urmat…!!!

    Azucena! Nu am nimic de riscat, cum insinuezi… insa sunt format si educat si obisnuit sa lupt pentru DREPTATE!
    Am invatat in timp sa recunosc o “dreptate” care desi este justificata cu multe argumente “solide” se vadeste pana la urma NEDREAPTA…si am invatat sa recunosc si o “INVINUITA nedreptate”, care cu timpul se vadeste si dovedeste…”dreptate”….!

    Pacat de dezbinarea pe care a creat-o aceasta ALARMA trasa si declansata de acest Vlad Nistor!

    Pentru viitor refuz sa mai replichez la alte …”raspunsuri” date de tine sau altii!

    Tin sa arat calr si limpede si fara ocolisuri, ca in aceasta “disputa” pro/contra Danion ma pozitionez si ma declar “PRO”…DANION si raman pentru viitor un sustinator al sau, cu toate riscurile care pot decurge din aceasta sustinere a mea…!

    Cineva spunea ca Danion imi este “idol”! Nu, nu sunt idolatru, dar simt/presimt/intuiesc ca prin el Dumnezeu va face niste lucruri mari in viitor in Biserica noastra, fiindca este “hotarat” in ceea ce face si afirma, hotarare care lipseste multor altor crestini in ziua de azi, si imi lipseste si mie…!

    Altceva nu mai am de adaugat, si in viitor nici nu imi va mai arde sa mai scriu pe net…prea mult (decat pe cateva putine siteuri unde mai am de terminat niste lucruri incepute…), ci mai bine o sa ma rog…!

    Cred ca un alt blogger – apologet “SCEPTIK” a anticipat corect cu catva timp in urma, faptul ca internetul secatuieste puterile multor crestini si ca nu (mai) merita asa mult sa lupti in felul acesta pentru CAUZA LUI HRISTOS in lume, ci mult mai bin este sa te rogi fierbinte pentru mantuirea ta si a semenilor tai…!

    Iti doresc mantuire sn tie…si la fel si mai multa lumina de la Duhul Sfant pentru mintea si inima ta…!

    Hristos a inviat!

  9. stelianA said on

    Domnule Danion, suntem multi cei care va impartasim ideile dar nu avem puterea necesara sa marturisim Adevarul decat in grupul apropiat de cunostinte. Faptul ca va vedem, va auzim sau macar auzim de dvs ne e de mare folos, ne simtim uniti si mai puternici. Ne dam seama ca nu va e usor dar ne rugam ca Dumnezeu sa va dea sanatate si putere duhovniceasca pt a putea face fata tuturor greutatilor pe care o astfel de lupta le presupune. Nadajduim ca timpul care s-a scurs de la atacul online la adresa dvs sa fi diminuat durerea si nedumerirea, si sa fi adus iertare si pace sufleteasca. Trebuie sa stiti ca va suntem alaturi in rugaciune si in nadejdea ca Dumnezeu nu va parasi poporul roman ortodox mult incercat. Multumim, Maicuta Domnului sa va ocroteasca!

  10. HRISTOS S-A INALTAT!
    Multumiri fratelui Gheorghe pentru cuvantul sau puternic.
    Atata vreme cat omul isi are ca repere permanente in viata sa Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie ce cuprinde Sfintele Canoane, canoane prin care vorbeste Duhul Sfant nu pentru un timp anume, ci pentru totdeauna, nu poate gresi. Dar, cand se increde in ratiunea sa, in logica proprie golita de dragoste, cand zice: “stiu eu mai bine”, se pierde pe sine.
    Ma intreb de ce Pidalionul devine in aceste timpuri apostate o simpla carte, din ce in ce mai prafuita? Cred ca traim vremurile din urma, iar in acest timp ultim marturisirea adevarului se face cu pretul vietii, mucenicia- cum spunea P Iustin- ramane singura cale.
    StelianA spunea ca nu are curajul si puterea sa marturiseasca Adevarul. Fa rugaciune, frate si gandeste-te ca ajungi la judecata, in fata lui Hristos, cand nu vei mai putea repara nimic din ce N-AI FACUT acum, in rastimpul in care poti lucra la mantuirea ta! Ce raspuns vom da atunci? Marturisirea este o datorie, este tinutul-de-mana cu Dumnezeu.
    Da-ne putere, Doamne si nu lasa nici un om sa se piarda! Inmulteste prilejurile intoarcerii noastre la adevarata credinta!

  11. LetaaL said on

    da

Leave a Reply