Danion Vasile www.danionvasile.ro
"Nu merită să ne plecăm sub lumea schimbătoare, lasă mai bine lumea să se plece sub noi"
- trupa "Maşina timpului" - Rusia

CARTE DE OASPEŢI  


Autor: Anonim
Data: 2014-06-06

Marturie Sfantul Efrem cel Nou

Sa ne binecuvinteze Dumnezeu pe toti cei ce credem in Sfintii Sai! Trec printr-o perioada extrem de grea din mai multe puncte de vedere de un an de zile. Eu nu-l cunosteam pe Sfantul Efrem cel Nou, dar Sfantul mi s-a aratat in vis si va rog sa ma credeti ca nu sunt nebuna si nu cred in vise. Astazi (5 iunie) aveam data limita de plata a unei sume foarte mari de bani, suma de care depinde viitorul copilului meu. Acum 3 saptamani (arpox. 18-19 mai) nu aveam nici macar un leu din acea suma. Intr-o noapte, dupa ce m-am rugat si am plans mult cerand ajutor, am visat un calugar imbracat in negru care s-a asezat pe marginea patului si care mi-a spus:"Te ajut eu cu un pic dintr-o parte, un pic dintr-o parte"... M-am speriat pentru ca nu stiam cine este "calugarul negru" din vis si-mi era teama sa nu fie de la necuratul. M-am straduit sa ignor acest vis cateva zile pana ce am fost la Manastirea Radu Voda (Bucuresti) la bunul meu Sfant Nectarie si am vazut icoana mare (unde eu stiam ca este icoana Sfantului Anton) cu un calugar negru si m-am apropiat sa vad ce Sfant este. Din secunda aceea am simtit ca TREBUIE sa aflu mai multe despre acest sfant. La o saptamana dupa aceea am cumparat o icoana cu Sfantul Efrem de la pangar de la Radu Voda si cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou) si apoi am intrat in biserica sa ma rog. Dupa ce m-am rugat am iesit din biserica Radu Voda si m-am asezat pe scari pentru a citi cartea. In acel moment am simtit un puternic miros de mir desi eram in afara bisericii. A doua zi, in camera in care am asezat mica icoana a sfantului mirosea puternic a mir. In fine, am citit cartea, am citit in fiecare zi paraclisul si/sau acatistul. Intre timp am reusit sa fac rost de o parte din suma datorata, dar mai aveam nevoie de o suma mare. Ieri, 4 iunie am primit un telefon neasteptat prin care am aflat ca voi primi exact banii de care mai aveam nevoie, bani pe care nu mi s-a cerut sa-i returnez (desi eu vreau sa-i dau inapoi). Abia atunci am facut legatura dintre visul acela si bunul Sfant Efrem si necazul meu cel mare cu datoria aceasta in bani. Abia atunci am realizat ca am primit banii de care am avut nevoie "un pic dintr-o parte, un pic dintr-o parte".... SFANTUL EFREM MI-A PLATIT DATORIA IN BANI DE CARE DEPINDEA VIITORUL COPILULUI MEU!!!
Oameni buni, va rog sa ma credeti ca am pacate mari, uriase si abia in ultimul an, fiind lovita de necazuri mari, m-am intors in Sfanta Biserica si am inceput sa-L cunosc pe Dumnezeu! Pana anul trecut eram extrem de pragmatica si rationala si, ca fosta practicanta de yoga, spuneam ca "eu am o legatura speciala cu Dumnezeu si nu trebuie sa ma duc la biserica". Va rog sa ma credeti ca nu bat campii si daca Dumnezeu a facut prin Sfantul Efrem o minune atat de mare cu mine pacatoasa fara macar sa-l cunosc pe Sfantul Efrem, va dati seama CAT DE MARE ESTE DUMNEZEU!!!!
Ma rog cat pot eu de mult Maicii Sfinte, Sfantului Nectarie, Sf.Nicolae, Sf. Mina, Sf. Ciprian, Sf. Imparati Constantin si Elena, Sf. Cuvioasa Parascheva, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Fanurie, Cuvioasa Xenia, Sf. Dimitrie Basarabov, Parintele Arsenie Boca si Parintele Ilie Lacatusu.
Abia acum am inteles ca Dumnezeu nu ne lasa, dar daca intarzie implinirea cererilor noastre este doar pentru a ne intari in credinta! Nu va spun ca ieri, inainte de telefonul cu vestea aceea, am gasit pe Facebook un citat postat de "Sfantul Nectarie" (da, exista pe FB pagina Sfantul Nectarie) care spunea asa: "Asteapta in tacere ajutorul Lui Dumnezeu si vei primi mai mult decat astepti..." si apoi a urmat telefonul.
Credeti, oameni buni, indreptati-va vietile si puneti-va in fiecare moment viata in bratele Lui Hristos Dumnezeul nostru si a Maicii Sale, caci mare ajutor ne trimite prin sfintii sai!!!
Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluieste-ne pe noi pacatosii!


Autor: Anonim
Data: 2014-06-06

Marturii Sfantul Nectarie, Parintele Ilie Lacatusu, Parintele Arsenie Boca

Multumesc din tot sufletul Bunului Isus Hristos, Maicii Sale Preacurate si sfintilor Sai atat de grabnic ajutatori. Bunul Sfant Nectarie m-a gasit, in 2009 cand aveam probleme si m-a ajutat sa-mi gasesc serviciu. Insa eu nu am fost vrednica de ajutorul Sau si inca nu stiam prea multe despre ortodoxie, despre Dumnezeu. Anul trecut, in 2013, a inceput un nou calvar in viata mea si am comis erezia de a intreba:"Doamne, de ce ma pedepsesti, caci eu ma rog, eu fac...". Atunci mi-am amintit de Sfantul Nectarie si de Maicuta Domnului care ma ajutasera in trecut atat de mult, iar eu nu mi-am tinut promisiunile facute. Atunci am citit doua dintre cartile scrise de bunul sfant Nectarie (pe care le aveam in casa de ani de zile, dar nu le citisem). Imi puneam diverse intrebari de genul “de ce mi se intampla asta?” sau “ce sa fac sa ma ierte Bunul Dumnezeu pentru pacatele mele atat de mari?”. Cum imi rasarea o intrebare in minte, cum gaseam raspuns in cartile Sfantului Nectarie si in cele despre Parintele Arsenie Boca. Asa am ajuns sa ma spovedesc cum trebuie, caci nu stiam cum. Credeam ca spovedania inseamna sa raspunzi la cateva intrebari simple ale preotului si atat. Am avut zile intregi in care am plans pentru ca incepusera sa-mi curga in minte imagini, amintiri ale marilor mele pacate pe care mintea mea le ascunsese. Am fost mandra, m-am crezut cu pacate putine, dar Sfantul Nectarie m-a fortat sa-mi amintesc. Stateam cu icoana sau cu o carte cu chipul sau pe coperta in brate si plangeam si-mi aduceam aminte de pacate. Si m-am rusinat si nu stiam la ce preot sa ma duc. Dar m-am rugat Sfantului Nectarie sa ma conduca la un duhovnic care sa stie ce sa ma intrebe astfel incat eu sa ma spovedesc de pacate grele pe care imi era rusine sa le spun. Si asa am reusit sa ma spovedesc.
De atunci, de la acea spovedanie, am inceput sa am semne minunate fara sa le cer. M-am rugat mai multor sfinti parinti: Sf.Nicolae, Sf. Mina, Sf. Ciprian, Sf. Imparati Constantin si Elena, Sf. Cuvioasa Parascheva, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Fanurie, Cuvioasa Xenia, Sf. Dimitrie Basarabov, Parintele Arsenie Boca si Parintele Ilie Lacatusu. Saptamana trecuta, plangand la moastele Sfantului Nectarie de la Radu Voda, parca Sfantul ma indemna sa merg la icoana Sfantului Mare Mucenic Efrem cel Nou. Nici nu stiam ca exista acea icoana la Radu Voda, dar in momentul in care am vazut-o si acel sfant mi s-a lipit de suflet. Ieri am citit despre o minune a Sfantului Efrem cel Nou in care s-a aratat in vis unei personae din Grecia impreuna cu Sfantul Nectarie si atunci am inteles cum bunii sfinti ai lui Dumnezeu lucreaza pentru noi pacatosii.
Spuneam despre semne minunate primite cu frica de mine, nevrednica. Cele mai multe le-am primit de la Sfantul Nectarie, Parintele Arsenie Boca si Parintele Ilie Lacatusu. Intr-o noapte cand plangeam si ma rugam la parintele Arsenie Boca sa-mi “spuna” ceva caci altminteri imi pierd mintile, m-am uitat pe geamul camerei in care era fetita mea si Luna isi oglindea razele in geam …. in forma de cruce!!! Dupa ce am fost (o singura data doar) la moastele Parintelui Ilie Lacatusu, parintele mi s-a aratat in vis. Era imbracat in straie preotesti cu care se savarseste Sfanta Liturghie, dar era cu spatele si mi-a spus:”La tine e lucrare mare…”. La 8-9 luni distanta (adica acum o luna) de la acel vis, eram treaza in pat langa fetita mea si ma rugam in minte Parintelui Ilie Lacatusu si imi curgeau rauri de lacrimi. Ma rugam “binecuvinteaza-ma, parinte, ca sunt nevrednica” si am simtit o mangaiere pe cap. M-am speriat, mi-a fost teama ca mi se pare, ca sunt jocuri de la cel necurat. Dar apoi am simtit aceeasi managiere pe obraz si, in cele din urma, un miros puternic a invadat camera. Cand am fost la Parintele Ilie Lacatusu am primit o floare pe care am pus-o pe picioarele parintelui prêt de un minut cat m-am rugat, nu stiu exact ce floare este, insa am pastrat-o uscata in sufragerie. In camera in care ma aflam nu exista nicio floare, iar usa si geamul erau inchise, dar mirosea puternic ca acea floare. M-am rugat parintelui sa-mi dea un semn ca nu e o inchipuire a mea si m-am dus in sufragerie si am luat floarea uscata (uscata de 9 luni!!!) si…chiar mirosea!
Sfantul Nectarie mi-a vindecat ambii copii de raceli severe, tuse si chiar febra. Sfantul Nectarie mi-a dat bani cand nu mai aveam nici bani de paine, am gasit 50 de lei intr-un loc din casa unde ma uitasem exact inainte sa-I citesc acatistul. Sfantul Nectarie a schimbat gandul cel rau al unei personae dragi mie aflata in depresie… Sfantului Nectarie m-am rugat cand mama a intrat in operatie pentru cancer, diagnostic aflat in timp util de ziua Sfantului Mina. Multe minuni a facut cu mine pacatoasa bunul sfant al iubirii, cum I se mai spune Sfantului Nectarie.
Dar cea mai mare minune a fost cand o persoana draga mie a plecat de acasa lasand bilet ca se sinucide. S-a intors dupa 24 de ore si mi-a povestit ca, in momentul in care vroia sa se desparta de aceasta viata, a auzit un glas care i-a strigat “Nu”. S-a intamplat exact la ora la care eu faceam rugaciunea Bogorodisnaia a Maicii Domnului si ma rugam tuturor sfintilor parinti mentionati!
Multe minuni face Bunul Dumnezeu prin Maica Sa si sfintii parinti cu mine, cea mai nevrednica si pacatoasa, dar eu nu le-am marturisit. Si pentru ca nu mi-am tinut promisiunile facute, acum inca mai am de razbit in necazuri mari, dar nadajduiesc la ajutorul Bunului Hristos Dumnezeu care-mi da putere prin Maica Sa si sfintii parinti.
Am facut aceasta marturisire ca sa fie de folos celor care sunt toropiti de tristete si necazuri sa se intareasca in credinta ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa! Daca Bunul Dumnezeu mi-a dat mie, pacatoasa (si credeti-ma ca am pacate mari si grele), atatea semne minunate, atunci sunt convinsa ca ajuta pe oricine are credinta “cat o boaba de mustar”. Doamne, iarta-mi necredinta!
Pentru rugaciunile Precuratei Maicii Tale si ale sfintilor parinti, Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluieste si ne mantuieste pe noi pacatosii robii Tai. Amin!


Autor: Gabriela
Data: 2013-08-01

Minunile Sf.Nectarie
Ma numesc Gabriela, sunt din Craiova si doresc sa va impartasesc minunile pe care le-a savarsit Sf. Nectarie cu mine si familia mea.
L-am descoperit pe Sfant intr-o zi in care eram foarte suparata si cautand ceva pe internet, fara sa vreau am ajuns sa citesc despre minunile Sf. Nectarie. Din acea zi, am inceput sa citesc acatistul Sf. Nectarie cu convingerea ca mi-am gasit cel mai bun prieten.
La sfarsitul celor 40 de zile, in luna martie m-am operat atat de deviatie de sept, cat si de o malformatie nazala. Desi auzisem ca este o inteventie cu dureri si cu o recuperare mai dificila, eu nu am avut absolut nimic, nici dureri, nici nu s-a umflat, nici macar nu s-a cunoscut ca m-am operat. Inclusiv dl doctor a spus ca nu a mai avut pacienti pe care sa nu ii doara chiar deloc. A fost pentru mine prima minune savarsita de Sf meu drag si bun.
In luna iunie, intr-o zi de sambata chiar de ziua mea sotul meu a facut o colica renala foarte urata. Dupa cateva zile de dureri insuportabile si de drumuri la spital, joi am mers din nou la medicul urolog care a spus ca rinichiul stang este blocat si nu mai functioneaza si trebuie sa facem tomograf, urmand ca a doua zi sa revenim pentru interventia chirurgicala. Dupa ce am plecat de la urologie, am mai consultat o alta doctorita care ne-a spus acelasi lucru, ba chiar ca piatra avea peste 1 cm, este pozitionata foarte rau si ca trebuie intervenit imediat pentru a nu pierde rinichiul. Toate aceste lucruri s-au petrecut in jurul orei 11. La ora 16 sotul meu a facut tomograful si NU A MAI FOST NICI URMA DE PIATRA. Rinichiul functiona normal si toate durerile si chinurile prin care trecuse au disparut fara a mai aparea. Inca o data Sf.Nectarie ne-a ajutat si a avut grija de noi.
Acum suntem in luna august si zilele trecute am efectuat o noua interventie chirurgicala deoarece eram suspecta de displazie a colului uterin. Dupa mai multe teste Papanicolau modificate si colposcopii care confirmau diagnosticul, medicul ginecolog a hotarat sa -mi curete tot colul uterin deoarece acesta era cuprins de celule ce se modificau din rau in mai rau de la o analiza la alta. Am suferit interventia chirurgicala marti 23.07.2013 iar, ieri 31.07.2013 am luat rezultatul biopsiei care este foarte bun, urmand sa revin la control doar pentru analize de rutina.
Nu stiu cum as putea sa-i multumesc indeajuns Sf Nectarie pentru grija pe care mi-o poarta mie si familiei mele. Am uitat sa mentionez ca la inceputul lunii iulie am ajuns la Manastirea Radu Voda din Bucuresti unde m-am inchinat la racla cu moastele Sfantului si l-am rugat sa aiba grija de noi si sa-mi inlature boala pentru a-mi creste baietelul de 11 ani . Sfantul m-a ascultat si de acesta data si a savarsit o noua minune pentru care ii multumesc. Ma bucur ca mi-a dat sansa sa il cunosc, sa ii cunosc minunile si sa pot sa impartasesc si eu la randul meu minunile savarsite de Sf. Nectarie cu mine si familia mea.
Doamne ajuta!


Autor: Titus Voinea
Data: 2013-06-13

Hristos S-a inaltat! sper sa nu va deranjeze faptul ca mi-am permis sa adaug pe acest site o poveste al carui protagonist am fost ,chiar eu.
Este ceea ce am scris in urma cu aproape 3 ani(24 octombrie 2010)


Sfantul Ioan Rusul-Minunea

Inainte sa incep sa scriu despre minunea sfintului multumesc bunului Dumnezeu pentru faptul ca mi-a acordat sansa sa-l descopar.
Ma numesc Titus am 38 de ani sunt din Bucuresti sunt absolvent al faculatatii de psihologie, de profesie subofiter si cea mai recenta minune a Sfantului Ioan Rusul sunt eu.
Anul trecut, mai exact in luna mai 2009 am inceput sa ma simt rau. La inceput am crezut ca este o simpla raceala si nu am bagat-o in seama dar in mai putin de 2 saptamani am slabit 6 kg. M-am internat (12.05.2009) la spitalul Matei Bals unde in urma investigatilor efectuate s- a constatat ca nu sufar de nicio afectiune s-au eliminat pe rand suspiciunea de a avea borellia si letospiroza . Am fost externat cu recomandarea de vitaminizare si odihna, zis si facut. Totusi starea de rau continua si pierdeam tot mai mult in greutate, inapetenta a accentuat intr-un ritm galopant pierderea in greutate a inca 8 kg (o saptamana), o stare febrila, insotita de dureri musculare si articulare, pusese stapanire pe organismul meu Au urmat investigatii la spitalul Militar, unde am fost suspectat de contactarea virusului HIV (analizele au infirmat acest lucru) s-a ridicat suspiciunea de o afectiune hamatologica (boala a sangelui). Aceste investigatii le-am efectuat in ambulatoriu.
De Rusalii (08.06.2009) durerile musculare si articulare deveniserera insuportabile in plus o insuficienta respiratorie isi facuse aparitia peste noapte, asa ca am fost internat in regim de urgenta, suspectat de TBC, la spitalul de pneumo -fiziologie Marius Nasta (Filaret). Pus pe oxygen si antibiotic, starea de rau se mai amelioraserera putin. Investigatiile au eliminat suspiciunea de TBC dar aratau ca ar fi vorba de dermatomiozita (boala autoimuna) foarte grava insotita de regula de cancer. Dupa ce s-a infirmat existenta cancerului, am fost transferat la spitalul Sfanta Maria (sectia reumatologie ). Aici alte investigatii alte analize (unele) facute in Franta care nu aratau existenta dermatomiozitei, (electromiograma, biopsie musculara etc). Totusi s-a pus diagnosticul de dermatomiozita (sunt 5 elemente constituitive ale bolii, la mine existau 3). Am inceput tratament de specialitate cu imunosupresoare. Usor, usor imi recapatam increderea. Dureriile disparusera ramasesem doar cu oboseala.
In tot acest timp m-am rugat la Dumnezeu sa aiba grija de mine. M-am spovedit (lucru pe care nu-l facusem din copilarie), m-am impartasit a fost bine. Am fost externat (08.07.2009)cu continuarea tratamentului acasa . Mi-am luat concediu si am plecat intr-un tur al manastirilor cu destinatia Prislop la sfintul parinte Asenie Boca. Am ajuns si l-am rugat sa-mi arate calea pe care trebuie sa o aleg. Au urmat , pe langa tratamentul medicamentos, cel spiritual (sf. Maslu, liturghii si multa rugaciune) ca doar se stie ”medicul panseaza rana si numai Dumnezeu o vindeca “ cine se lasa doar pe mana medicilor risca sa ajunga la biserica cand este prea tarziu si atunci preotii fac si ei tot ce le mai sta in putere . Am reluat serviciul. Ma simteam mai bine asta credeam eu, asa o aratau si analizele. In septembrie am revenit la control la spitalul ”Marius Nasta ” starea de rau revenise , dispneea (oboseala la efort) se accentuase, aveam pe zi ce trece o paloare cadaverica. Aici am fost internat (02.10.2009) pentru reluarea investigatiilor. Din nou bronhoscopie (2 intr-o saptamana) tomograf si tot tacamul.
In seara zilei de 22.10.09 a afost apogeul nu mai puteam sa respir nici conectat la tubul de oxygen (TLCO era 38%: SPO2-78% in repaus) am inchis ochii si l-am rugat pe Doamne Doamne daca vrea sa ma ia la el sa aiba grija de baietelul meu Dennis Stefan ( in varsta 6 ani) daca mai imi acorda o sansa sa ma trimita unde crede ca este mai bine pentru mine. Apoi totul a devenit negru , simteam cum totul se scurge din mine si brusc…………………………………..
M-am trezit dimineata, furtunul de la instalatia de oxygen nu-l mai aveam la nas, iar eu puteam sa respir (nu va imaginati ca respiram normal, dar o faceam fara ajutorul tubului de oxigen chiar daca oboseam la cel mai mic efort). A urmat tratamentul intravenos cu citostatic si imunosupresor (eram suspect de 4 cancere, sotia mea i-a surprins pe medici cand discutau despre cazul meu) dupa terapie (in puls 3 zile) am fost externat cu recomandarea de a face oxigenoterapie si sa nu ma astept la minuni, imi ramase-se doar rugaciunea . In paralel cu tratamentul alopat (medicamentos) un an (6 luni puls terapie intravenous + oral si 6 luni oral) am urmat si terapie alternativa. La terapia asta mi s-a recomandat sa ma rog la Sfantul Ioan Rusul acesta fiind militar (vezi viata si minunile sfintului). Asa ca am cautat pe internet si am gasit Manastirea “Sfantul Ioan Rusul” din localitatea Slobozia, judetul Giurgiu, singura din tara care detine moastele sfintului. A doua zi am rugat un prieten sa ma duca acolo convins ca Sfintul ma va ajuta. Am ajuns la manastire, care este amplasata intr- o fosta unitate militara. Este un loc parca rupt din rai. Este o manastire mica, cu putini calugari, de o smerenie tipica fetelor monahale, cu puteri miraculoase. M-am rugat la Sfintul sa ma redea vrednic de toata trebuinta familiei mele si vietii de zi cu zi..
Am citit acatistul seara de seara si acum la un an de la prima mea incursiune la moastele Sfintului sunt un om sanatos, o arata si anlizele medicale (au ramas unele urme dar sunt nesemnificative). Doctorii au decis ca este cazul sa oprim tratamentul si sa mergem pana al scoate de tot. Asta doar pentru ca am crezut in minunile Sfintului Ioan Rusul. Pe parcursul acestui an, cand am putut am mai fost la Sfintul Nectarie si inca o data la Prislop sa-i multumesc parintelui Arsenie Boca .
Dumnezeu m-a trimis la Sfintul iar Sfintul a lucrat prin doctori, prin oamenii care m-au ajutat sa trec peste acest episod din viata mea.
Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat, ce imi da in fiecare zi si pentru tot ceea ce o sa-mi dea de acum incolo.
ESTE SINGURUL CARE NU M-A DEZAMAGIT
IMPORTANT ESTE SA CREZI SI SA-L IUBESTI PE DUMNEZEU.
EL NE IUBESTE PE TOTI LA FEL SI NE VREA CAT MAI APROAPE DE RAI


IUBIREA INFINITA ESTE SINGURUL ADEVAR... IN REST, TOTUL ESTE ILUZIE


Autor: ELENA
Data: 2013-04-01

SARUT MANA,
VA ROG FRUMOS SA IMI LAMURITI SI MIE, DACA NU CER PREA MULT URMATOARELE PROBLEME:
- PR IOAN IOVAN DE LA RECEA SI MAICA VERONICA DE LA VLADIMIRESTI SUNT DOUA PERSONAJE CONTROVERSATE SI IN ACELASI TIMP IUBITE.. CARE ESTE ADEVARUL?!AU FOST SFINTI SAU ERA VORBA DE INSELARE.. VA ROG SA POVESTITI PE INDELETE CE A FOST LA VLADIMIRESTI PT CA DE PE NET NU AM PRICEPUT !!
-VA ROG SA NE SPUNETI CARE SUNT PARINTII DUHOVNICESTI DIN ROMANIA PT CA EU AM DAT DE O CARTE A UNUI CALUGAR, AVVA GHELASIE DE LA FRASINEI, CARE SE PARE CA E SFANT IAR ALTII ZIC CA E INSELAT SI M-AU ZAPACIT TOTAL ASA INFORMATII CONTRADICTORII..NU MAI STIU CE SA CRED!!
- VA ROG FRUMOS SA FACETI O LISTA A PARINTILOR DUHOVNICESTI DIN ROMANIA CARE SUNT IN VIATA SI NE POT AJUTA CU ADEVARAT IN DRUMUL SPRE MANTUIRE.... VA ROG MULT!!!NUMELE SI BISERICA SAU MANASTIREA UNDE SLUJESC !!MULTUMESC!


Autor: Liliana
Data: 2013-01-22

Multumesc pentru "scrisoare pentru cei care sufera","pentru oamenii mari si pentru copii".


Autor: Andreea
Data: 2013-01-06

Doamne ajuta!
Acum la inceput de anul nou si intr-o sfanta zi de Boboteaza doresc sa va urez din suflet multi si fericiti ani.
Acum aproximativ un an de zile mi-a fost dat de la Bunul Dumnezeu sa citesc renumita dumneavoastra carte "Cartea nuntii" si din acel moment totul in jurul meu a inceput sa capete alt sens. Dupa aceasta lectura au urmat altele si altele, si rand pe rand a inceput sa mi se dezvaluie Adevarul credintei noastre stramosesti. Scopul acestui mesaj este de a va multumi din suflet pentru grija ce o purtati noua, tinerilor acestei tari. Cartile dumneavoastra sunt o binecuvantare, menita sa ne trezeasca din aceasta credinta "caldicica" in care ne aflam de cativa zeci de ani. Sa va dea Dumnezeu putere si intelepciune sa scrieti cat mai multe astfel de carti atat de folositoare vietii noastre!
Cu mult respect,
Andreea.


Autor: Georgiana
Data: 2012-08-27

Cum a� putea s� iau leg�tura cu dumneavoastr�? A� vrea s� v� scriu un e-mail �i s� m� ajuta�i �ntr-o problem� mai delicat�.


Autor: lacramioara
Data: 2012-07-21

Incantata de cunostinta!
Am simtit pe propria piele experientele unor ioghini.
Poate cu alta ocazie voi povesti cate cava ce nu-mi pot explica.


Autor: Oancea Andreea
Data: 2012-07-03

Eu citesc momentan Cartea Nuntii scrisa de dumneavoastra si imi place foarte mult. Sunt o tanara de 26 de ani , nu sunt casatorita si nu am prieten si daca pana acum eram foarte trista si deznadajduita din cauza asta, aceasta carte m-a facut sa fiu mai optimista, mai increzatoare si sa am incredere ca va fi cineva si pentru mine.