Comments on: Danion Vasile: Despre marturisirea Adevarului http://www.danionvasile.ro/blog/danion-vasile-despre-marturisirea-adevarului/ "Adevărul fără smerita cugetare se întemeiază pe pomenirea răului. " - Sfântul Ambrozie de la Optina Fri, 04 Jul 2014 13:19:41 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 By: SANDA OLARIU http://www.danionvasile.ro/blog/danion-vasile-despre-marturisirea-adevarului/comment-page-1/#comment-3328 Sun, 13 Dec 2009 19:17:44 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=155#comment-3328 As avea si eu o intrebare pentru Danion Vasile,pe care il apreciez foarte mult pentru tot ceea ce face si scrie.Daca este pacat, daca la serviciu suntem obligati sa facem ceva care este impotriva invatamintelor Mantuitorului nostru.Oare nu ne vom putea mantui?Ar fi bine sa acceptam sa fim demisionati si sa ramanem fara servici,sau ne ascultam sefii?Este o intrebare ce mi-am pus-o de foarte multe ori in viata,iar duhovnicul meu mi-a spus sa aleg demisia.

]]>
By: constantin http://www.danionvasile.ro/blog/danion-vasile-despre-marturisirea-adevarului/comment-page-1/#comment-1504 Fri, 17 Oct 2008 20:00:47 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=155#comment-1504 iata si unul din articolele mai noi de aici: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/16/reprezentantul-bisericii-greciei-inchina-ortodoxia-papalitatii/. iata ca raul este din ce in ce mai mare. si iata si una din luarile mele de pozitie:
“da acela este raul, dar modul in care se desfasoara este urmatorul: intra in constiinta publica prin toate mijloacele de informare in masa. acum 30-40 de ani fugareau homosexualii pe strazi in occident. acum vedeti si voi ce se intampla. asta e modul de lucru al diavolului: sa prezinte oamenilor pacatul, sa-l aduca in constiinta publica; si apoi vine si caderea pentru ca oamenii nu au cugetul lui Hristos. cat despre modul cum ai inteles realitatea apocalipsei este gresit. NU SE INTAMPLA ORICUM. daca maine ar cadea toti oamenii in genunchi si s-ar ruga cu lacrimi sa ne ierte Dumnezeu, s-ar pogora raiul peste noi. din pacate este imposibil. omul se va autodistruge; Apocalipsa ne spune numai cum se va intampla si din ce cauza. de aceea nici nu da o data, pt ca oamenii schimba(poate chiar grabesc!) totul. teoria determinismului(predestinatiei) este de natura eretica. ca ton general se spune ca va fi dupa ‘vremi si jumatatea vremei’ adica anul 7500; jumatatea celui de al saptelea veac al existentei umane; Scriptura a identificat aceasta vreme ca fiind culmea rautatii umane. vedeti ca Hristos nu a mai deschis pecetea a opta; omenirea nu mai ajunge anul 8000. data exacta, numai Dumnezeu o stie. cei care lucreaza din umbra coordoneaza acest consiliu mondial al bisericilor. scopul lor este sa distruga constiinta religioasa si apoi sa elimine religia cu totul. sa vedeti prigoana impotriva noastra – a si inceput: nu mai poti sa spui nimic ca imediat te ataca toti: ‘habotnicule, inapoiatule’ s.a.m.d. urmeaza apoi si prigoana fizica, altfel nu ne pot inlatura pentru ca noi nu renuntam la Ortodoxie. inca mai e liniste, dar nu stim cat va mai dura; oricum nu mult. deja au facut o repetitie generala cu islamistii zicand ca toti sunt criminali, si s-a modificat constiinta publica. urmam noi, dar pe noi ne vor omora ca in primele veacuri, si mai rau. inca se mai poate amana dar cu atatea pacate…. sunt bune aceste discutii pe forumuri; venim fiecare cu cate o cunostinta, un studiu si ne luminam reciproc. Doamne ajuta!

p.s. inca un lucru. preablestematul diavol isi naluceste ca daca nu se mai mantuieste nimeni, el va domni in veac. din cauza asta incearca sa tarasca toata umanitatea in pacate colective din cele mai mari. in felul asta(isi naluceste el) nu va mai fi Parusia. dar ce nu stie el este ca noi crestinii cu toata povara pacatelor continuam sa ne rugam si sa ne dorim raiul. si unii dintre noi, chiar reusesc; asta nu o va impiedica niciodata afurisitul de ucigas si Parusia tot va fi. nu scapa el de judecata cum isi naluceste. de aici ura asta generala fata de crestini,indusa de el.”
din pacate erezia s-a intins ca focul; si nu vad pe nimeni sa opreasca. semn de speranta tot este pentru ca sunt atatea luari de pozitie, atatea marturisiri. ei, deci nu a murit constiinta ortodoxa.
p.s. daca as gasi documentele acelea de la consiliul mondial al bisericilor, v-ati cruci.

]]>
By: petru http://www.danionvasile.ro/blog/danion-vasile-despre-marturisirea-adevarului/comment-page-1/#comment-1497 Sun, 12 Oct 2008 23:42:20 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=155#comment-1497 from Calgary-Doamne Isuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluiestene pe noi pacatosii si nevrednicii robii Tai.Amin.Ajuta-ne Doamne sa trecem peste frica marturisirii adevarului,caci prin tacere te tradam.

]]>