Comments for BLOG - DANION VASILE http://www.danionvasile.ro/blog "Adevărul fără smerita cugetare se întemeiază pe pomenirea răului. " - Sfântul Ambrozie de la Optina Fri, 09 Jan 2015 09:31:27 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0.8 Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by DOBOS MIHAELA http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-32167 Fri, 09 Jan 2015 09:31:27 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-32167 DOAMNE CATA MULTUMIRE LE DATOREZ EU PACATOASA SIFTILOR ,IN SPECIAL MAICII DOMNULUI CARE CHIAR ESTE GRAGBNIC AJUTATOARE ,SF IERARH NECTARIE .CA CI TARE MA MAI AJUTA IN NEVOI SI N DISPERARE .DECI TREC PRIN INCERCARI MAI GREUTE IN ACEST MOMENT .SITUATIE FINANCIARA CAM DIFICILA DAR TOT MAI AM UN GRAU DE SPERANTA CA NU MA VA LASA MAICUTA CU SFINTII SAI.DOAMNE TE ROG AJUTAMI.AMIN.

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by Georgiana http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-30791 Mon, 29 Dec 2014 12:24:53 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-30791 Draga Cristina,

As avea putin ulei de la Manastirea Radu Voda pe care as putea sa ti-l dau. Scrie-mi un e-mail ca sa imi dai adresa ([email protected])
Doamne ajuta la toata lumea!

]]>
Comment on Scrisoare către cel care suferă by viorica http://www.danionvasile.ro/blog/scrisoare-catre-cel-care-sufera/comment-page-1/#comment-27824 Mon, 15 Dec 2014 22:09:18 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/10/02/scrisoare-catre-cel-care-sufera/#comment-27824 Multumesc pentru aceasta scrisoare..am citit-o pe pat de spital si am simtit ca a fost scrisa special pentru mine.. mi-a incalzit sufletul ca si cand as fi gasit vorba plina de iubire si sinceritate a unui frate dintr-o manastire..

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by corina http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-25912 Sun, 07 Dec 2014 13:29:55 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-25912 Sfinte Ierah Nectarie iti multumesc pentru toate minunile care le-ai facut pentru mine si familia mea.Esti un grabnic ajutator si vindecator de boli.Sfinte Parinte Nectarie ajutama si de data asta,scapama de nelinistea ,adumi bucurie in suflet,fa o mare minune cu rezultatul analizei pe care o astept,sa fie buna sa nu am nimica si la control totul sa fie bine,te implor pentru copii mei nu trece cu vederea necazul si ajutama.Alerc la tine Parinte NEctarie ajutama sa fie totul bine,sa nu am nimica.Promit Sf.Nectarie ca am sa vin la sfintele moaste sa ma inchin ,sa iti aduc lauda si bucurie,promit ca nu am sa te dezamagesc.Bucura-te,sfinte Ierarhe Nectarie,mare facatorule de minuni!

]]>
Comment on Examenul by Adela http://www.danionvasile.ro/blog/examenul/comment-page-1/#comment-22117 Mon, 24 Nov 2014 17:19:23 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=961#comment-22117 Aproape sa spun.Oare se mai intampla cu adevarat asa ceva?

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by Alina Gheorghe http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-22113 Mon, 24 Nov 2014 16:51:58 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-22113 dupa ce m-am rugat la moastele sfantului Dimitrie, am intrat si in catedrala. Acolo erau si alte moaste. Dar, fiind foarte obosite, mama nu a vazut ce moaste sunt, cand am ajuns langa o racla mica, m-am pomenit singura spunand; nectarie al meu! Bunul meu Nectarie! Si le-am sarutat. Ma tot intrebam de ce am sspus asta. A doua zi am aflat ca in Catedrala patriarhala sunt si moastele Sfantului Nectarie. Am intrebat persoana care mi-a spus de moaste care este racla cu moastele sale. Mi-a raspuns ca cea mica. Am inlemnit atunci… Deci, de aceea am spus asa. L-a sarutat pe sfant fara sa stiu. Il rugasem pe Sfant sa ma invredniceasca macar o data sa ii sarut Sfintele sale Moaste. Dar nu am ajuns nici o data la Radu Voda. Si iata ca Iubitul meu Nectarie mi-a indeplinit un vis fara ca ei sa stiu. Iti multumesc din tot sufletul meu, dragul meu si bunul meu prieten, Nectarie! Te iubesc mult!

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by Alina Gheorghe http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-22106 Mon, 24 Nov 2014 16:20:43 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-22106 vazand ce a facut Sfantul Nectarie in familia mea, mi-am dorit sa ajung si eu la moastele sale sa ma inchin si eu la ele. Dar nici o data nu am putut ajunge. Anul acesta, ducandu-ma sa ma inchin la moastele Sfantului Dumitru, stand la rand, a venit o maicuta cu icoane de vanzare. Fiind noapte si fiind obosita mama a cumparat mai multe iconite. Ma pus sa imi aleg si eu una. Fara sa pot vedea pe ce icoana pun mana fiindca eu sunt nevazatoare, am luat una la intamplare. Am constatat abea cand am ajuns acasa ca era icoana cu Sjantul Nectarie. Dar, sfantul in seara aceea a mai facut o bucurie sfufletului meu.

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by Alina Gheorghe http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-22105 Mon, 24 Nov 2014 16:10:08 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-22105 sfantul insa a mai facut minuni si in familia mea. O verisoara de a mea care nu se putea casatorii cu nimeni pentru ca se spunea ca avea cununiile legate, sa dus la Radu voda, sa rugat la moastele sfantului, si a cunoscut un baiat cu care sa si casatorit. Dar minunile au continuat. Matusii mele ii aparuse o umflatura la gat in zona ganglionului. Sa dus la medic si i-a spus ca are o tumora dar nu se stia daca este maligna, ori beligna. Urma sa i se faca biopsia pentru a se stabilii. Verisoara despre care v-am povestit mai sus, i-a adus mir. Matusa mea sa uns de vre-o 3-4 ori cu el si umflatura a disparut. Medicul nu a mai avut ce sa constate la biopsie. Tumora disparuse.

]]>
Comment on Aratarile Sfantului Nectarie – minuni din Bucurestiul zilelor noastre… by Alina Gheorghe http://www.danionvasile.ro/blog/aratarile-sfantului-nectarie-minuni-din-bucurestiul-zilelor-noastre/comment-page-3/#comment-22100 Mon, 24 Nov 2014 15:52:29 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/#comment-22100 bunaziua! De sfantul Nectarie am auzit din copilaria mea. Dar, intr-o zi, chear de ziua sfantului pe 9 noiembrie, ascultam la Radio Trinitas despre scrisoarea pe care i-a trimis-o mantuitorului. Impresionata, am inceput sa plang. Trebuie sa va spun ca, eu nu vad de loc. O spun pentru a putea intelege mai bine. Cum plangeam, de o data, am simtit prezenta sfantului in preajma mea. Simteam ca e langa mine. Ciudat e faptul ca langa mine aveam pe catelusa mea care, a inceput sa se gudure ca si cand cineva s-ar fi jucat cineva cu ea, dar nu se juca nimeni. De o data, a inceput sa se duca si sa miroasa exact in locul in care simteam ca s-ar afla si sfantul. Se spune ca animalele simt mereu energiile exterioare.

]]>
Comment on Examenul by stuparu doina http://www.danionvasile.ro/blog/examenul/comment-page-1/#comment-22081 Mon, 24 Nov 2014 12:59:25 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=961#comment-22081 Buna ziua, domnule Danion Vasile ! Va urmaresc de mult timp activitatea. Inca de la “Jurnalul convertirii”. Va pretuiesc si va admir. Povestirea dvs. este minunata. Dar este posibila doar in lumea perfecta pe care o doriti pentru noi. Ce bine ar fi daca toti tinerii ar avea rabdarea sa o citeasca, sa o inteleaga si sa o asimileze. Spor in activitatea dvs. ! Doamne ajuta !

]]>