Comentarii la: POSTUL – INTRE TRADITIE SI MODERNITATE / reload http://www.danionvasile.ro/blog/2009/11/19/postul-%e2%80%93-intre-traditie-si-modernitate-reload/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Tue, 13 Apr 2010 20:15:46 +0300 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 By: niculina http://www.danionvasile.ro/blog/2009/11/19/postul-%e2%80%93-intre-traditie-si-modernitate-reload/comment-page-1/#comment-3352 niculina Sun, 20 Dec 2009 19:15:21 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=552#comment-3352 ..folositor, multe aspecte precizate nu le stiam, desi mai citesc si practic si eu cate ceva, bine nu l-a nivelul asta, avansat, ma refer. am dedus ca au o traire aparte, vor sa se apropie exact de cum ne cere Dumnezeu sa fim, sunt de apreciat si ma refer la familia domnului Danion, educatie extraordinara, un fel de disciplina.. sigur toti incercam, sa fim placuti lui Dumnezeu, dar ei mai si reusesc si parca au un alt stil, asta e posibil sa vina din partea duhovnicului, el formeaza.. la 33 de ani sa ai trei copii.., cand astazi familiile au doar unul, maxim doi( si au ajuns la 50 si.. de ani, si vb de familii crestine, inclusiv de preoti) e de apreciat si sigur cred ca totul fac cu efort, cu niste sacrificii.. Dumnezeu sa va ajute sa faceti in continuare la fel ! ..folositor, multe aspecte precizate nu le stiam, desi mai citesc si practic si eu cate ceva, bine nu l-a nivelul asta, avansat, ma refer. am dedus ca au o traire aparte, vor sa se apropie exact de cum ne cere Dumnezeu sa fim, sunt de apreciat si ma refer la familia domnului Danion, educatie extraordinara, un fel de disciplina..
sigur toti incercam, sa fim placuti lui Dumnezeu, dar ei mai si reusesc si parca au un alt stil, asta e posibil sa vina din partea duhovnicului, el formeaza..
la 33 de ani sa ai trei copii.., cand astazi familiile au doar unul, maxim doi( si au ajuns la 50 si.. de ani, si vb de familii crestine, inclusiv de preoti) e de apreciat si sigur cred ca totul fac cu efort, cu niste sacrificii..
Dumnezeu sa va ajute sa faceti in continuare la fel !

]]>