MARSUL PENTRU FAMILIE – VINERI, 22 Mai, Bucuresti

afis_pro_familie_buc_2009

PASTRATI VALORILE TRADITIONALE! NU NE UCIDETI VIITORUL!

“Cred in familia formata din barbat si femeie. Cred in valorile familiei. Cred in firescul si decenta ei traditionala. Cred  in dreptul la viata al unui copil din prima clipa a conceptiei. Cred in legea bunului simt. Cred ca suntem prea multi care stam deoparte.

Tu ce crezi?

Vino vineri, 22 mai, ora 17, in fata Ateneului Roman, in Piata George Enescu. Fii alaturi de noi la marsul pentru familie. Fii alaturi de toti cei care aleg sa traiasca in legea firii.”

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, 18 mai 2009

Mai multe organizatii nonguvernamentale, intre care Federatia Pro-Vita, Alianta Familiilor din Romania si Forul Ortodox Roman organizeaza vineri 22 mai, ora 17, in Piata George Enescu (langa Ateneul Roman) un Mars pentru Familie. Scopul acestuia este de a afirma valorile traditionale ale familiei,  de a trage un semnal de alarma referitor la presiunile tot mai puternice la care sunt supuse familiile si copiii lor, de a spune NU libertinajului, incurajarii avorturilor si propagandei homosexualitatii.

Pentru noi, oamenii, familia si copiii sunt dintotdeauna elemente esentiale ale vietii sociale. Ele confera stabilitate sociala, un sistem de raportare in care ne-am gasit mereu echilibrul si singura posibilitate de a ne continua existenta ca fiinte omenesti.

In ultimii ani insa, sub pretextul unor „valori alternative”, suntem asaltati de tendintele sinucigase ale speciei.

Nu ne recunoastem in ele, nu ne regasim in ele, sunt straine de spiritul romanesc, sunt impotriva firii si militeaza pentru disparitia omenirii. Propaganda impotriva vietii duce la pervertirea deprinderilor, la disolutia reperelor noastre, la anarhie si bezna. Mineriadele avorturilor, ale homosexualilor si ale libertinajului nu planteaza panselute in viata noastra!

Veniti, aveti curaj, militati pentru viata.

E timpul sa proclamam impreuna firescul, normalitatea, viata. E marsul impotriva mortii. E marsul pentru familie. E marsul pentru copii. E marsul pentru nepoti si stranepoti. Pentru ca ei sa apuce sa mai existe…

Va invitam sa participati la un eveniment pentru afirmarea valorilor in care credem, care ne-au facut posibili pana aici si de aici incolo: familia formata din barbat si femeie, familia in firescul ei, familia zamislitoare de copii, dreptul la viata al fiecarui copil, din prima clipa a conceptiei.

Pentru ca suntem prea multi cei care stam deoparte, pentru ca propaganda mortii e din ce in ce mai puternica, va invitam vineri, 22 mai, ora 17:00, in fata Ateneului Roman, din Piata George Enescu sa spunem DA vietii, impreuna!

Organizatori:

* Federatia Organizatiilor Ortodoxe Provita din Romania reuneste asociatiile care promoveaza valorile familiei si dreptul la viata de la conceptie pana la moartea naturala, conform cu invataturile de credinta ortodoxe.

* Alianta Familiilor din Romania este o asociatie civica dedicata promovarii valorilor vietii si familiei conform cu traditiile social-culturale si religioase ale poporului roman.

* Forul Ortodox Roman (F.O.R.), structura federativa fara personalitate juridica, fondata la 29 noiembrie 2008, prin consensul reprezentantilor a 60 de organizatii civice cu caracter cultural si social, care au participat la Conferinta Asociatiilor Laicatului Ortodox Roman. F.O.R. este coordonat de liderii organizatiilor: Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni”, Asociatia Pro Vita – Bucuresti, A.R.T.R.I., Asociatia „Christiana” si Asociatia „Rost”.

Persoane de contact:

Claudiu Tarziu

tel. 0740.103.621

Rafael Udriste

tel. 0748.034.951

Atasat acestui anunt va transmitem spotul audio al campaniei.

Amanunte la http://www.protejarea-familiei.com/, http://www.provitabucuresti.ro/

This entry was posted in Evanghelia versus Iuda, Stiri, Zorii Apocalipsei. Bookmark the permalink.

2 Responses to MARSUL PENTRU FAMILIE – VINERI, 22 Mai, Bucuresti

  1. asdwa says:

    mie , unul , elev al scolii romane imi pare rau ca nu pot sa vin la astfel de manifestari , unu la mana ca nu ne permite timpu’ si 2 la mana programul scolar :) dar zic eu , sustinem astfel de manifestari :)

  2. JC4 says:

    Marsul pentru normalitate a fost o palida si timida demostratie a impotrivirilor noastre.Se poutea mai bine se poate mai mult.Doamne ajuta ,este abia inceputul impotrivirilor noastre.Mai multa ingeniozitate mai multa imaginatie .Protestele si actiunile pot fi mult mai efective.Asta i tot ce se poate ?Nu e prea aglomerat pe site urile astea dar totusi poate ca ma citeste cineva.Manifestatia in sine este un mod de a te impotrivi unui rau urias ce incepe cu aroganta sa ne agreseze.Nadajduiesc ca organizatorii au fost realisti si nu se asteptau la vreun succes. Era logic ca nu .Nu vom avea niciodata banii homalailor si ai nici nesimtirea lor.II vom invinge uzind de dreptatesi inteligenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>