Hristos a Înviat!

Fiind foarte-foarte ocupat – cu lucrul la articole, cărţi, cu pregătirea şi susţinerea conferinţelor, blog-ul meu şi site-ul meu au cam fost neglijate. Am de gând să repar, cât mai curând, această greşeală. Deşi am încercat şi cu câteva luni în urmă să fac acest lucru, atunci nu am reuşit. Sper să o fac acum. Aşa că vă rog să mă ajutaţi, scriindu-mi sugestii – ca şi comment-uri la acest post. Ce rubrici aţi vrea să aibă site-ul? Ce lipseşte blog-ului? De blog sunt conştient că arată cam emo – nu a fost opţiunea mea, ci a persoanei care a făcut grafica. Dar grafica se va schimba – mai întâi la blog, în câteva zile, şi mai apoi la site.

Oricum, dacă se mai găseşte cineva care poate ajuta la treaba asta, aştept un semn.

Cred că voi pune câteva variante grafice pe net, şi le voi supune părerii voastre.

Aştept şi criticile voastre – mai ales pe cele constructive.

(Sunt totuşi în continuare prins cu multe proiecte – mai am în lucru volumele: Comentarii la Limonariu, Dialogul trupurilor, Despre convertire şi convertiţi, Drumul cuvintelor. Momentan am lăsat aceste cărţi deoparte, şi lucrez la o altă carte. În săptămânile care urmează va vedea lumina tiparului seria completă a cărţilor mele…)

Foarte important – îi rog pe cei care mă consideră prieten al lor să îşi facă timp să comenteze materialele pe care le voi posta. Consider esenţial să simt pulsul celor care citesc blog-ul, pentru că în funcţie de ei aleg ce materiale posta cu prioritate.

Cred că principalul defect al acestui blog este că are materiale care se adresează unor categorii de cititori – de la texte despre sexualitate până la articole împotriva ereziilor, de la poveşti sau poezii (scrise de mine sau de fiul meu) până la predici. E firesc ca un om interesat de problema cipurilor să fie plictisit de o poezioară scrisă de fiul meu. În acelaşi timp însă unii cititori s-au arătat interesaţi şi de aceste creaţii… Nu îi fac deocamdată un blog separat, considerând că e prea mic pentru aşa ceva.

Ce să mai zic?… E rândul vostru să vorbiţi. Aştept comment-urile voastre.

A, mi-am făcut încă o adresă de mess. Cea de pe danionvasile e plină – are o mie de membri, şi yahoo-ul nu mă lasă să mai adaug. Pe cea de-a doua, crainicul, chiar dacă nu s-a umplut, o las cu câţi membri are … Aşa că mi-am făcut un nou id pentru yahoo messenger – danionvasile74 – rezervat prietenilor acestui blog. Şi asta pentru cei care vor să primească mesajele mele colective. Pentru corespondenţă privată nu mai am aproape deloc timp, şi stau din ce în ce mai puţin pe mess…

Pentru site, cu vreme în urmă, mă gândisem să pun următoarele rubrici:

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:”Cambria Math”; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:”"; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Blog

Noutăţi

Program conferinţe

Conferinţe susţinute – audio şi video

Cărţi

Carte de oaspeţi

Interviuri – date şi luate

În lucru

Articole

Acţiuni

Links

Ghidul site-ului

Întrebări şi răspunsuri

F.Q.A. – cele mai frecvente nelămuriri

Debuturi

Scrisorile voastre

Materiale traduse – în engleză, greacă etc

Prietenii site-ului

Newsletter

Ştiri

Fotografii

Editor – din cartile pe care le-am publicat

Recomandari radio Tv

Filme preferate

Muzica

Presa romanească

Nou pe net

Interesant pe net

Pe blog nu ştiu încă ce ar trebui să pun. Poate îmi sugeraţi voi…

Cam atât am avut de zis. Toate cele bune,

Danion