Cum vi s-au parut ultimele conferinte?

Doamne ajuta. Astept aici critici, comentarii, pareri despre ultimele conferinte (toate au fost filmate, dar web-masterii care au casetele nu prea au timp sa le puna pe net… Sper sa fie cat mai curand). Vreau sa stiu parerile voastre, si voi tine seama de ele in viitor. Conferintele pe anul 2007 s-au incheiat / ultima fiind ieri, la Bucuresti. Pana in Postul Sfintelor Pasti intru in concediu…

Toate bune,

Danion

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

19 Responses to Cum vi s-au parut ultimele conferinte?

  1. Victoria says:

    Doamne ajuta!
    Iti multumesc pentru cuvintele spuse aseara si pentru cele scrise in cartile tale.
    Ele mi-au adus mare bucurie in suflet.In urma cu cativa ani am descoperit pe internet una dintre cartile tale care m-a trezit la viata si m-a adus pe calea cea buna.
    Nadajduiesc ca aceasta ultima conferinta sa apara cat mai repede in format electronic si apoi sa o recomand si celor care din diverse motive nu au putut ajunge aseara.
    Iti doresc tie si familiei tale multa sanatate si sarbatori binecuvantate!
    Cu multa dragoste duhovniceasca,
    Victoria

  2. Laura says:

    Si eu am fost la ultimile 2 conferinte din Bucuresti si mi-au placut tare mult, mi-au dat speranta si parca am simtit ca timpul capata alta valoare atunci cand asculti vorbindu-se de Dumnezeu, suflet, sfinti si minuni, decat atunci cand stai in fata televizorului sau faci lucruri de rutina.
    Astept cu interes urmatoarele conferinte si mult spor in activitatea ta, Danion
    Doamne ajuta!

  3. Paula says:

    la Cluj nu aveti confernita? mi-ar placea foarte mult sa va aud in direct.Chiar sunteti un om minunat, si daca deviza dumneavoastra este “inca un suflet”, puteti si fericit:)

  4. Anca Ungureanu says:

    Eu am totusi impresia ca publicul vizat de cartile lui Danion nu este si publicul care vine la conferinte. La conferinte vin oameni care se straduiesc a avea o viata crestina, cu succese si caderi. Da nu vin tinerii care frecventeaza discotecile, care se drogheaza, care traiesc necununati. Nu o spun ca pe o critica, ci ca o amaraciune. Cred ca aici trebuie facut ceva, si anume a pune pe Danion in legatura cu publicul vizat (elevi de liceu, studenti, etc).
    Ma iertati daca v-am intristat si va doresc tuturor sarbatori frumoase petrecute in duh crestin ortodox!
    Doamne ajuta!

  5. IoanP says:

    Conferintele acestea sunt binevenite. Mai ales ca mintea noastra e educata astfel incat creaza un ambuteiaj, ca tot e la moda termenul, mental din cauza multor informatii fara rost, pe care nu le stim si nici nu avem curajul sa le triem. Dar intradevar problema ramane aceea pe care a pus-o cineva mai sus. Conferintele se adreseaza unui public deja pregatit. Noi ducem mai departe ceea ce auzim, dar cu cuvintele noastre slabe ca efect si fara pregatire.
    Iar cartile de felul celor scrise de tine nu intra in colimatorul oamenilor, pentru ca ei deja din principiu nu mai cumpara nimic caruia nu i se face reclama. Asa sunt educati. Daca publicitatea este o arma, ar trebui intoarsa si folosita si in scopuri bune.
    Oricum ar fi, eu sincer iti multumesc pentru efortul tau de a sustine conferintele, care a contribuit la spalarea de noroi a unei parti din constiinta mea pervertita la un moment dat.

  6. Aimee says:

    Internetul este cea mai buna sursa de publicitate…eu de exemplu nu merg la conferintele domnului Danion,ptr. ca n-am timp. In schimb am dat de dansul prin lista blogarilor si ca mine cred ca-s multi tineri care macar din curiozitate arunca o privire pe cele scrise in blog-ul cuiva. Asa ca nu mai fiti asa pesimisti ca au sanse si cei din categoria descrisa mai sus de Anca Ungureanu, sa citeasca macar un rand din cele spuse de domnul Danion. Succes domnule Danion!

  7. leagane says:

    ACESTA ESTE O “USITA” CE DUCE EXACT SPRE URECHEA D-NULUI DANION VASILE

    GLASUL MEU INSA VA FI PE MASURA CELOR SPUSE MAI SUS DE CATRE TOTI ACESTI PAMANTENI CUNOSCAND IUBIREA PRINTR-O MANA DE AJUTOR DIN PREA BUNATATEA LUI DUMNEZEU VARSATE INTR-UNA DIN VASELE ALESE…

    VIN IN SPRIJINUL CELOR INTERESATI SA FACA ROST DE CONFERINTA SUSTINUTA PE DATA DE 10 DECEMBRIE “DESPRE PROBLEMELE TINERILOR” SI VOR ACEASTA INREGISTRARE. O POT AVEA PRINTR-UN SIMPLU BUZZ LA ID: LEAGANE.

    ACESTA INREGISTRARE MI-A FOST SI MIE OFERITA DE O PERSOANA DRAGA CU NUMEME IRINA! MULTUMESC IRINA! DAR DIN DAR SE FACE RAI!! O ZI BINECUVANTATA!

  8. GEO says:

    Cum vi s-au parut ultimele conferinte?Postat pe data: 11 Decembrie 2007 de admin in UncategorizedDoamne ajuta. Astept aici critici, comentarii, pareri despre ultimele conferinte (toate au fost filmate, dar web-masterii care au casetele nu prea au timp sa le puna pe net… Sper sa fie cat mai curand). Vreau sa stiu parerile voastre, si voi tine seama de ele in viitor. Conferintele pe anul 2007 s-au incheiat / ultima fiind ieri, la Bucuresti. Pana in Postul Sfintelor Pasti intru in concediu…

    Toate bune,

    Danion”

    Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte .
    Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare.
    Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai.
    va multumesc
    Geo

  9. cda says:

    Am ascultat doar 2 din ultimele 3 luni, dar sunt bune si ziditoare. Sa nu incetati sa le faceti, e mare folosul.

  10. maria says:

    Multumesc Domnului ca existati si ca am reusit sa particit si eu la o conferinta de-a dumneavoastra.De atunci mi-am propus sa fiu mai buna, mai crestina in fiecare zi.

  11. Daniel says:

    Buna ziua.Chiar daca nu am reusit sa particip la conferintele pe care dumnavoastra le-ati sustinut va multumesc deoarece prin cartile si cuvintele de invatatura pe care le-ati publicat si le veti publica mi-ati oferit pe langa un serios indreptar de constiinta ortodoxa,o veritabila sursa de inspiratie. Deoarece,in timpul meu liber (de cateva luni)mi-am descoperit si placerea de a scrie.
    Daca dumneavoastea,domnule Danion Vasile ati avea timp sa aruncati o privire pe ceea ce am incercat a scrie…si poate sa-mi spuneti cate ceva sau sa-mi recomandati ceva. Deoarece am credinta puternica ca dumneavoastra aveti pe langa Logos-ul extraordinar si o calitate de a vedea si a simti omul din ceea ce scrie!
    Desigur nu vreau sa fac reclama sau publicitate propriei mele persoane sau propriului meu blog..Mentionez ca nu am pregatire teologica in domeniu,sunt doar student masterand al UNMB,sectia vioara.
    Adresa este http://zadkielix.wordpress.com
    si http://danielix.wordpress.com
    Imi scuzati,la final poate insistenta,dar doream la un moment dat sa intru in dialog cu domnia-voastra.
    Daniel Mihai

  12. Ion says:

    Sunt din Chişinău. Primele două conferinţe au fost bune. Ultima… mai puţin. A venit şi un sectar la ultima, ţipa de roşea că “nu aţi făcut nicio referire biblică” – deşi eu una ma remarcat….

    Părerea tinerilor despre cărţi – o spun aşa cum am auzito (părerea mea e mai bună): “Se învârteşte în jurul degetului şi nu spune nimic concret”.
    Un pic au dreptate… FIŢI MAI ÎNDRĂZNEŢI! TINERII IUBESC CARACTERE TARI! EI ÎN ASCUNSUL INIMII LOR AU ACELEAŞI GÂNDURI… desigur, introducerile în temă sunt bune, îi intrigă, le plac, sunt bune, dar iată când trebuie de spus ceva concret, mulţi tineri nu prea găsesc ce caută…. accentuaţi mai tare!

    Părerea mea personală e că am găsit ce căutam, poate alţii vor mai mult. Mulţumesc.

  13. Andrei Teslariu says:

    “Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte .
    Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare.
    Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai.
    va multumesc
    Geo”

    Intra pe id: andreiionutteslariu si iti fac eu legatura cu o persoana din bucuresti care mere mai des la ascor si iti poate da informatii. Multa salatate si un calduros “La multi ani!”

  14. gattaca says:

    Domnul sa te binecuvinteze Danioane, te ascult cu atentie si ma bucur ca nu faci greseli. Avem nevoie de oameni ca tine. Te adresezi unui public tinar putin educat si cu atit mai putina experienta de viata. Este bine pentru ei sa te asculte si sa te urmeze. Te adresezi de asemenea unor oamenii care sint in “patimi” decazuti moral asa cum sint cea mai mare majoritate a romanilor. Si asta e bine, unii dintre ei vor vedea ca exista si alta cale, aceia care le-o arata biserica (si) prin tine. Dar dincolo de ei – tinerii rataciti – sintem noi care am ajuns la o anumita stabilitate si totusi avem in fata noastra multe probleme care cer rezolvare. Pentru noi (nu stiu de ce folosesc pluralul!) nu este asa de usor pentru ca am depasit demulta vreme problemele care le adresezi tinerilor in discursul tau si vedem putine sperante de infaptuire a dreptei credinte.

  15. Pingback: Distincţiile “Teologie pentru azi” pe 2007 [6] « Teologie pentru azi

  16. leagane says:

    Va rog dati o mana de ajutor pentru a strange niste carti duhovnicesti pt biblioteca satului Ciocanesti (de langa Buftea)! Ceea ce se afla acum in raft (24 volume) sunt carti asa-zise “religioase”, de pe vremea comunistilor, de genul “manualul ateistului”, “intre stiinta si religie”, si alte carti si brosuri care batjocoresc biserica si tainele ei. avand in vedere ca primaria nu acorda vreun sprijin, fac apel la cei care pot da niste carti, sau bani (oricat), sau pot lua legatura cu unele edituri si librarii de profil din bucuresti pentru o eventuala donatie. Va multumesc!

  17. manuela gheorghe says:

    VA MULTUMESC
    PREA BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE
    I-MI PARE RAU CA NU V-AM DESCOPERIT MAI DEVREME AVEM NEVOIE DE OAMENI CA DUMNEAVOASTRA

  18. gheorghe tiberiu says:

    Am zece ani si va doresc impreuna cu familia mea ,un an nou fericit cu multe impliniri spirituale de care sa ne putem bucura si noi,dumnezeu sa va binecuvinteze .
    Mama va descoperit prin intermediul internetului . Eu as fi fericit daca ati mai putea scrie carti pentru varsta noastra.
    Va rog sa-mi iertati indrazneala de a va deranja .
    Cu mult respect Tiberiu Gheorghe

  19. gil says:

    cea d la Iasi a fost frumoasa dar cam prea introductiva,pt ca sant singuri care spun adevarul ar trebui sa l spuna chiar fara frica pt ca acolo vin cei care rezoneaza cu ei,nu trebuie sa le fie frica celor ce vorbesc!!acum am nevoie de informatii care ar trebui sa le stim toti si nu le stie nimeni:crestinismul a fost prigonit mereu,au fost erezii,schisme..mereu,ani de a randul si nu se stie cum sa supravietuiasca mireanul cand tot sinodul,tot clerul cade in inselare!!!preotul se stie isi face singir liturghia,sfinteste apa..DAR MIREANUL????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>