Comments on: Problema etnobotanicelor – un S.O.S. de la un consumator disperat http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/ "Adevărul fără smerita cugetare se întemeiază pe pomenirea răului. " - Sfântul Ambrozie de la Optina Fri, 09 Jan 2015 09:31:27 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0.1 By: andrei http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-4004 Mon, 06 Dec 2010 09:08:18 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-4004 draga frate mihai, din fericire, sunt scapat, deocamdata, de poftele acelea groaznice. Azi implinesc o luna de cand sunt curat, de cand nu m-am mai injectat, adica de cand m-am externat. Eu strig pentru cei care sunt inca dependenti, sau pentru cei care au impresia ca se pot opri oricand, dar, cel mai mult si mai adanc, SUNT DISPERAT, DA, DISPERAT, PE CULMILE DIPSERARII, CUM SPUNE CIORAN( SI ACUM VA DAU VOIE SA SA SARITI PE MINE, FRATI CRESTINI, FACANDU-L PE CIORAN CU OUA SI CU OTET, -EU NU AM DE SPUS DECAT ATAT DESPRE ATITUDINEA CRESTINILOR DESPRE CIORAN SI, IN GENERAL, DESPRE ARTA SI DESPRE DRAMATICELE DESTINE ALE ARTISTILOR-EU INSUMI SUNT SAU MACAR INCERC SA DEVIN SCRIITOR, AM DEJA PUBLICATE CATEVA POVESTIRI PLUS INCURAJARI CARE M-AU SALVAT DIN MARI DEPRESII, INCURAJARI DE LA CRITICI DIN GERMANI SI DIN SUA, PRIVITOARE LA POEZIA MEA)-REIAU FRAZA, MA AFLU PE CULMMILE DISPERARII ATUNCI CAND MA GANDESC LA CELE DOUA FETITE ALE MELE DE 3 ANI JUMATE SI RESPECTIV UN AN, PLUS TOTI CEILALTI ROMANASI MICI, CU MINTEA CURATA, SI A CAROR PERVERTIRE SI DUCERE IN IAD A MINTII LOR VOI VETI FI VINOVATI, VOI, CEI CE VA SPUNETI CU ATAT EMFAZA CRESTINI, VOI CEI CARE SUNTETI DE ACORD CU TAMPITUL RASPUNS ( NU INSEAMNA CA DACA RASPUNSUL E TAMPIT, PARINTELE NU POATE FI SFANT, DAR TOTI SFINTII AU GRESIT CEL PUTIN ODATA IN VIATA)AL PARINTELUI DE LA CERNICA. DESPRE ASTA E VORBA, INTELEGETI O DATA, PENTRU DUMNEZEU, SI NU MAI DATI CU PIETRE IN CINEVA( ADICA IN MINE) DESPRE CARE HABAR-NU AVETI, DAR CHIAR HABAR NU AVETI ABSOLUT NIMIC NIMIC NIMIC, INMIC DIN LUPTELE MELE DE LA DEZINTOXICARE ETC ETC ETC. INCHEI AICI PT CA, SINCER, M-AM CAM SCARBIT DE DISCUTIILE ASTEA IN DESERT.

]]>
By: mihaikon http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-4003 Sun, 05 Dec 2010 10:19:33 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-4003 marcela nu te du la infoenergie ,am fost eu si m-am ars tare.
lamuritor e articolul:
http://mihailconstantin.blogspot.com/2008/09/radiestezia-si-inforenergetica-sunt.html

]]>
By: mihaikon http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-4002 Sun, 05 Dec 2010 10:14:30 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-4002 Andrei, nici un sfat nu functioneaza in situatia ta …pot doar sa ma rog pentru tine…imi pare foarte,foarte rau pt tine,daca te ajuta ..iti spun ca iti sunt alaturi…si alaturi de tine sunt multi ,foarte multi care sufera pt frati ajunsi in starea asta de disperare.Pot doar sa iti propun ca in momentele dificile sa te gandesti la mine /la noi ….nu esti singur ,si cel mai important esti… o victima ,nu vinovatul.Daca gasesti puterea fugi,…scapa la duhovnic.Dumnezeu sa te ocroteasca!

]]>
By: andrei http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3999 Sat, 04 Dec 2010 10:59:57 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3999 da, eu sunt cel care a scris articolul de mai sus, si cand am vazut ingustimea voastra, faptul ca plutiti aiurea si aveti impresia ca daca un parinte e batran, are barba deasa si privire blanda, gata, tot ce spune el e de la Dumnezeu si e infailibil. Pai, atunci, dragii mei, de ce nu mergeti sa va botezati la catolici, si sa va inchinati papei, daca tot considerati tot ce spun parintii nostri ortodocsi(oare ne mai sunt parinti, din moment ce ii doare undeva daca drogurile circula libere in tara asta amarata sau nu? atunci ar trebui sa spuna la fel si despre prostitutie, din moment ce impatimitul de sex tot va gasi o cale sa-si potoleasca, pentru moment, patima, nu? atunci sa fim de acod cu bordelurile, pentru ca cei care vor curve, nu au nevoi de bordeluri ca sa le gaseasca. Asa, la bordel, stii macar ca nu te imbolnavesti, esti la loc sigur, fara sa-ti fie frica ca va intra politita peste tine si, daca tot bordelul e o insitutie legala, poate parintii nostri vor fi de acord si cu discounturi, cu cadouri in preajma sarbatorilor, de genul 3 curve la pret de una, acum, ca sunt sarbatorile…eee, va place, dragi crestini? nu asa vreti voi? sa legalizam si traficul de copii…de organe…homosexualitatea, din moment ce homosexualii tot isi vor gasi loc de petrecere, cu sau fara legalizarea patimii lor? ce misto, nu , dragii mei? mie mi se pare ca suna crestineste, exac ca predicile Sfintilor Parinti, nu? Ba da, ba da, lasati-ma sa ma spurc pana la capat, din moment ce ma considerati un drac, fara sa ma cunoasteti si fara sa stiti macar un amanunt din viata mea de drogat nenorocit….Pai ce, frate, crestin, nu ti-ar placea sa mergi la bordel fara ca sotia ta sa stie? si sa ceri si factura, daca esti patron, meseriasule…sau discount> da asta am mai spus-o, m-am scrantit de tot, al dracu de mine ce sunt…o sa vin sa va bantui la noapte, luati seama..

]]>
By: andrei http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3998 Sat, 04 Dec 2010 10:06:45 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3998 bine, dragii mei, atunci eu zic sa facem o demonstratie, sau mai mult decat atat, in rugaciunile liturghiei sau ale altor slujbe , si in cele particulare, sa introducem si formula” si de da nou, Doamne, cat mai multe magazine etnobotanice, cu droguri cat mai tari si cat mai ieftine, pentru mantuirea copiilor nostri, si le da copiilor nostri sa intalneasca cat mai des, adica zilnic, aceste magazine, si sa intre in ele, si sa-si cumpere sarea de baie, pentru ca si noi, ca crestini buni ce suntem, le vom da bani, le vom cumpara seringi, si ii vom asista cand se vor injecta,si le da copiilor nostri, Doamne, vene cat mai vizibile, pentru ca acul sa intre cat mai usor si cat mai la fix, pentru ca nici un miligram de drog lichid sa nu se piarda, si tot lichidul drog din seringa sa ajunga in sangele lor, caci Doamne, sangele este al tau, asadar putem face cu el ce vrem, mai ales daca preotii nostri incurajeaza existenta acestor magazine si, prin urmare, injectarea noastra cu ele. In numele Magic powerului, al Pure-ului si al sfantului Special Gold, AMIN”

VAI DE CAPU VOSTRU DE CRESTINI, DACA APROBATI CE SPUNE PARINTELE, VETI DEVENI UCIGASII COPIILOR VOSTRI

]]>
By: Stanca Musat http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3989 Mon, 29 Nov 2010 13:42:17 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3989 In general nu e bine sa dam raspunsuri categorice ( chiar daca ele sunt sustinute de un adevra incontestabil) unor oameni ravasiti, disperati, care cauta un reazem, o indrumare…pana sa ajunga sa “proceseze” adevarul unui enunt, primeaza deznadejdea, ‘dracul” responsabil de problema…intai stai de vorba cu omul, il faci intai sa spuna ce are pe suflet si sa prinda incredere in tine, abia apoi, cand e deja stabil sau deschis sa inteleaga, poti spune lucrurilor pe nume…asta e valabil nu doar pt. preoti, ci pt., oricine care e, la un moment dat, abordat de o persoana afalta in situatie-limita.

]]>
By: dna http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3988 Sun, 28 Nov 2010 21:47:53 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3988 se gaseste cate-un drac de-asta sa judece un parinte duhovnicesc. Simte nevoia sa gaseasca pe altcineva vinovat pt mizeria din viata lui. Ispita e problema, sau slabiciunea si nemernicia lui, pe care nu vrea sa si le recunoasca?? Iar voi, ca si crestini, puneti foarte gresit problema. Vreti sa luptati pt tineri? Vorbiti cu ei, rugati-va pt ei! Nu-i luati amandina din fata, crezand ca ati rezolvat-o! mai exista si savarine, si cremsnit… Ati facut un circ mizerabil impotriva acelui parinte, CARE ARE DREPTATE!

]]>
By: DNA http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3987 Sun, 28 Nov 2010 19:31:02 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3987 Imi pare rau, stiu cum suna, dar eu impartasesc parerea acelui preot, nu a tanarului cazut care-si permite sa-l acuze, neintelegand nimic din Ortodoxie. Din slabiciune si lipsa de sprijin duhovnicesc se cade, nu pt ca are ispita la indemana. Citez dintr-o carte, aproximativ: “Ispita nu exista, e un pretext, ea joaca mai mult un rol de catalizator. Cel care cade e dinainte dispus sa cada.” Chestia cu etnobotanicele e un motiv ca sa mai dea in noi, sa ne interzica salvia si menta (daca nu stiati aceste plante sunt folosite in amestecurile etnobotanice), si sa implementeze mai usor codex-ul.

]]>
By: Lucian http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3986 Sat, 27 Nov 2010 21:53:15 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3986 Parintele avea dreptate: Problema e interna. (Oamenii normali la cap nu au nevoie de mii de predici si sute de carti care sa combata coprofagia, homosexualitatea, paricidul, sau incestul — chiar NU au: e chiar ATIT de simplu…) — Iar motivul ultra-misterios pentru care “preotii ortodocsi” nu mentioneaza aceste lucruri are probabil legatura cu faptul ca nimeni nu a auzit de ele (e putin cam greu sa vorbesti despre lucruri de care nici macar nu ai auzit: mai ales daca nu esti nici Dumnezeu, si nu te cheama nici Cristos pe deasupra…) — Pe planeta mea, de exemplu, preotul predica evanghelia duminicii respective… care evanghelie infiereaza desfraul, pofta, ura, mania, goana dupa avutii, etc. destul de clar si destul de limpede: asa ca nu prea vad care e problema… si toata lumea stie pericolul mortal pe care-l prezinta drogurile si faptul ca pina si betia si fumatul sunt pacate, daramite consumul de stupefiante… (In fine: multa vorba despre nimic).

]]>
By: marcela http://www.danionvasile.ro/blog/problema-etnobotanicelor-%e2%80%93-un-s-o-s-de-la-un-consumator-disperat/comment-page-1/#comment-3982 Fri, 26 Nov 2010 15:29:14 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=710#comment-3982 cat despre unii preoti, ce sa spun decat ca se potriveste manusa un citat din Sfantul Maxim Grecul in lucrarea Scieri dogmatico-polemice si din Sfanta Scriptura si anume – Pastorul cel bun isi pune sufletul pentru oile sale.Iar cel platit si cel care nu este pastor si ale carui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind si lasa oile si fuge.Si lupul le rapeste si le risipeste, iar sangele lor il voi cere din mainile pastorilor- Infricoasatoare este aceasta amenintare pentru voi, o cinstiti pastori si plina de groaza, spune Sfantul Maxim.Dar ce preotii de azi mai citesc vechile carti, se mai reeditaza? Nu! Ca nu cumva sa ne informama si sa le dam peste nas.

]]>