Comments on: Prin tacere Il tradam pe Dumnezeu http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/ "Adevărul fără smerita cugetare se întemeiază pe pomenirea răului. " - Sfântul Ambrozie de la Optina Fri, 04 Jul 2014 13:19:41 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 By: loredana http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3152 Sat, 10 Oct 2009 18:32:57 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3152 Domnule Danion Vasile,ma bucur enorm ca am avut ocazia sa va cunosc si sa va ascult la conferinta pe care ati tinut-o la Torino,vineri seara.Pana acum nu am avut ocazia sa citesc cartile dumneavoastra,chiar daca imi place mult sa citesc carti bisericesti si care prezinta viata crestinilor.Voi face tot posibilul sa cumpar cartile publicate de dumneavoastra pentru a-mi largi orizontul cunoasterii si pentru a ma putea apropia cu mai multa daruire de adevarata viata crestineasca pentru ca imi doresc din tot sufletul sa ma mantuiesc.Multumesc

]]>
By: toma daniela http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3135 Tue, 06 Oct 2009 18:47:52 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3135 Domnule Danion Vasile povestea dumneavoastra seamana intrucat cu a mea,putin cu a maicutei Ecaterina Fermo,dar mesajul pe care vreau sa il transmit este ca eram intr-o continua cautare(in sufletul meu era licarirea credintei si frica de DUMNEZEU,mostenite de la dragii mei bunici)cautare raportata la conditiile vietii cotidiene si mondene pe care o traiam precum si exuberanta varstei cu toate nebuniile ei,atunci cand te crezi mai important decat ceea ce esti,dar atunci cand cauti se intampla sa te mai si ratacesti…si asta mi s-a intamplat mie!Ratacind pe un drum strain,nefericirea,boala,lacrimile,neputinta,frica si neincrederea s-au facut salas vietii mele.Dar cum BUNUL DUMNEZEU prin Mare Mila Sa, s-a indurat de mine pacatoasa si mi-a luminat mintea si mi-a topit gheta din suflet am realizat,ca toata nefericirea si necazurile care m-au insotit se datorau faptului ca am trait fara DUMNEZEU,fara sfanta biserica ,fara dulceata Sfintelor Taine,fara imbratisarea tacuta a sfintilor,fara sfaturile intelepte si invatatura dumnezeiasca a bunului nostru PASTOR, fara nadejdea invierii!Dar astazi …prin CREDINTA am totul si cel mai important IL AM PE BUNUL DUMNEZEU IN VIATA MEA,am mangaierea sfintilor si ACOPERAMANTUL MAICUTEI SFINTE care imi sterge lacrimile atunci cand plang.Fara BUNUL DUMNEZEU NU EXISTA VIATA.

]]>
By: crip81 http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3131 Tue, 06 Oct 2009 16:08:08 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3131 frate Valentine ,domnu Danion a zis ca marturiseste facand ascultare de duhovnic . Deci , fa si dumneata la fel. Si apoi , e normal sa se inrautateasca situatia , insa cea din-afara , dar daca se inrautateste situatia din-launtru atunci nu e bine , si ar trebui sa marturisim numai cu faptele , dupa cum ne invata Sfintii nostri dragi .

]]>
By: Valentin http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3125 Mon, 05 Oct 2009 21:02:46 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3125 “Dacă ar crede cu adevărat ar mărturisi. Tăcând, se leapădă. Deci nu sunt credincioşi.”

Eu vorbind si nefacand nu am observat decat o inrautatire a situatiei. Poate n-am inteles eu bine, dar nu cred ca a marturisi este opus lui a tace, cred ca poti sa marturisesti si tacand, cel putin 10-15ani pana intri intr-un ritm de a face si te curatesti de patimi. Poate n-am inteles eu ce ati spus, puteti sa clarificati putin?

]]>
By: dana stefan http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3123 Mon, 05 Oct 2009 15:48:45 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3123 dle danion vasile, in primul rand, va multumesc pt cartile pe care le scrieti si de care avem mare nevoie azi, cand vremurile sunt tulburi si este mare pericolul alterarii invataturii ortodoxe in biserica. v-as ruga sa veniti si la constanta sa tineti conferinte, deoarece aici suntem cam izolati. e mare nevoie de cuvantul dvs in toata tara, dar mai ales in dobrogea.va asteptam cu drag! Doamne-ajuta!

]]>
By: MARIUS GOGONEA http://www.danionvasile.ro/blog/prin-tacere-il-tradam-pe-dumnezeu-2/comment-page-1/#comment-3119 Mon, 05 Oct 2009 06:46:49 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=481#comment-3119 Domnule Danion Vasile, nu ma pricep la cuvinte insa nu pot sa nu ma pricep in a va multumii pentru cartea ,,Zorii Apocalipsei”. Va marturisesc de faptul ca pe alocuri mi-au dat lacrimile. De ce? Nu stiu. Dumnezeu stie. Stiu si cred insa ca El ne va da forta sa ducem mai departe marturisirea Adevarului Bisericii lui Hristos, marturisirea fiului lui Dumnezeu.Atit timp cit stam linga Crucea Domnului si Mintuitorului nostru Iisus Hristos nu avem de ce ne teme, vinzatori de neam si suflete au existat dintotdeauna; si-au primit si isi vor primii rasplata. Hristos a biruit moartea si pacatul pe vecii vecilor. Cu mai putin de la noi, mai mult de la El, Biserica Ortodoxa isi duce povara pina la capat. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

]]>