Comments on: Despre înainte-mergătorii antihristului şi… http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/ "Adevărul fără smerita cugetare se întemeiază pe pomenirea răului. " - Sfântul Ambrozie de la Optina Fri, 04 Jul 2014 13:19:41 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 By: Tatiana http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-4383 Wed, 27 Jul 2011 20:35:18 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-4383 Minunat stil de abordare si perceptie a lucrurilor! M-a tinut cu sufletul la gura fiecare paragraf; imi doresc sa pot ajunge la un asemenea nivel de inaltare spirituala! Doamne, ajuta-ma si iarta-ma pentru nevrednicia mea!

]]>
By: sorin http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-3508 Sun, 28 Feb 2010 05:39:02 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-3508 DOAMNE AJUTA !!

Sunt in America,am venit din Spania in urma a 5 ani de a ma zbate a face ceva cu viata din punct de vedere material, Dumnezeu a randuit sa ajung in America, tara tuturor posibilitatilor in pacate,,merg in autobuze,in metrou,,si ma intrebam in acest oras mare care este New York oare daca nu asi avea mancare sa mi se dea ce asi face?,,intre pietre nu poti cultiva,, ,deci v-oi fi pus in situatia de a nu sti cum sa procedez,,cand dictatura mondiala a cipurilor v-a veni,,dar pana atunci vine cel de-al 3 razboi mondial,,of Doamne ,of si sunt pacatos,,inima imi este plina de ura,pacate,,mintea mea este corupta,,,ochi mei plini de murdaria pacatelor,,ma v-oi mantui??
acesta este intrebarea mea>
Ce frumos canta cantaretul,,:
ce inseamna lauda mea inaintea TA DOAMNE,,caci daca lacrimile mele curg,,de ce curg? painea pe care o mananc,,de ce o mananc? caci eu nu am auzit cantarea Heruvimilor Doamne,,aceasta este partea sufletelor alese,,am auzit cum canta vanturile,,cum canta codri,,pe tine stelele te lauda,,,si eu omul fire de pacat,,traiesc si nu vad,,dar mortul vede,,dar la ce bun daca nu vad atunci cand inca inimea mea bate,,cand inca sangele se plinba prin vene,,cat poate omul sa traiasca? Doamne MARITE IMPARATE, SLAVA TIE,,cat sa merg ,pana cand si unde ajung ,, daca nu am credinta,daca nu am parere de rau,daca murmur rugaciunea cu buzele si in inimea este moartea,,cum?? cum Doamne v-oi sta in fata Inaltimi Tale,,pana cand poate suporta rusinea sufletul meu, pacatul,,in FATA TA DOAMNE CUM AM SA ZIC NU CAND ESTE NU SI DA CAND ESTE DA,,DECI CUM POT AVEA UN DIALOG LA JUDECATA ,,CUM DOAMNE,,pasi mei sunt numarati,,respiratia mea este numarata,,bataile mele Iti Sunt cunoscute,,OF MARITE DOAMNE,,MAICA DOAMNA,,MAMA MEA,,CAND VOI DORMI LA SFARSITUL VIETII MELE DA-MI MAICA LANTURI CA SA MA LEG DE PICIOARELE TALE CELE SFINTE UNDE TE VEI DUCE sa vin si eu,,MAMA mea ,MAICA IUBITOARE ,NASCATOARE,AJUTAMA SA MA LEG CU ACELE LANTURI PT CA SA MA SCOTI SI A CINA IN INPARATIA TA ,,IN CASA FIULUI TAU DUMNEZEU INPARAT , DOAMNE CEL CE-AI PUS BISERICA CASA NOASTRA SI CREDINTA HOTAR INIMILOR NOSTRE,,pana cand te v-om necinsti,Doamne,,,,,,,si ma mai numesc eu ortodox? rusine mie,,rusine,,pana cand ,,fac pacate,,,pana cand?

In patul durerilor cine imi va fi mie ajutator? unde imi v-or fi prieteni?unde v-a fi mama mea,tatal meu,fratele meu,,familia,,UNDE? si cine imi v-a fi sprijin,,,daca nimeni,,,DOAMNE !!! DOAMNE!!! UNDE O SA FI TU DOAMNE !!! CAND eu te-am scuipat,injurat,inpins,lovit,ponegrit,,Stiu Doamne unde , stiu, cu mahnire si rusine stiu ca vei sta langa mine,,nu sunt om destept,,inteligent,,invatat, sunt creatia TA,, acum stiu spre rusinea mea stiu ,,VEI FI LANGA MINE,,dar Doamne te-am ponegrit,
Doamne m-am nascut,ca sa nu mor ,dar am murit inainte de a vedea viata,asa sarac sunt in fapte,,ma uit pe strazi,,si nu am nimic bun in mine asa cum creatile tale au,,care este scopul meu?,multi credem ca stium ,dar in launtrul toti suntem slabi,,cum pot sa cer ceva anumea CELUI CE A FACUT SOARELE A RASARI,of Doamne ce este lauda mea inaintea ta,,ce este fapta mea sau ce inseamna vorba buna inaintea TA ,TU AI CREAT LUMEA,STELELE,,in spatiu de ma duc si stau singur ,,nu am nimic,dar Doamne daca ,TU IMI VEI DA lumanarea credintei stelele imi fac covor mie si frica imi v-a disparea,,,am visat cand eram mic Doamne,ca am ajuns in luna,,si m-am cutremurat,,cand m-am trezit,,asa speriat,,eram,,si acum la 30 de ani ma cutermur datorita,fricii ,,singuratatea, care am trait-o in acel vis,,of Doamne,,si acum sunt singur ,,dar nu sunt adormit,sunt treaz,cesuparat sunt canu pot mai mult,si ma numesc ortodox!!,,credinta ce dreapta,,frumusetea pe care o exprima acesta credinta, muntele cel sfant,Athosul,,de ce toti acesti Sfinti tipa, vorbesc cu Tine in tacere,,De ce nu pot face la fel??? si ma numesc ORTODOX,,CE RUSINE IMI ESTE CA NU SUNT VREDNIC,,imi este frica de tot,,DOAMNE CE ESTE LAUDA MEA,,

]]>
By: Simo http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-2111 Tue, 28 Apr 2009 15:19:34 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-2111 Doamne…cat de mari adevaruri spuneti! din pacate am ajuns sa infaptuiesc unele pacate din cele de mai sus! sper ca in o buna zi sa ma pot muta undeva la tara, la munte( sunt din Bucuresti) si sa mi pot intemeia o familie in un mediu privat de aceste ispite. Sper sa mi ajute Dumnezeu sa infaptuiesc aceasta si sa deschida ochii si sufletul si celui pe care il iubesc ca sa nu mai savarsim atatea pacate impreuna!

Daca s-ar putea sa adaugati un topic si despre zvonul acesta permanent cu cutremurul! sunt multi care sustin ca ar prevede aceasta…mi as dori sa aflu parerea Dvs pentru ca ne fura linistea! Sa dea D zeu sa fim aparati mereu si sa ne ierte pacatele!

Scrieti mai des pe Blog…astefel de scrieri ar trebui sa citim si sa ne luminam mintile cu voia Bunului Dumnezu, sa avem putere multa!

]]>
By: Madalina http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-1693 Fri, 16 Jan 2009 11:27:59 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-1693 Se pare ca cei care pregatesc terenul pentru venirea lui antiChrist incep sa isi arate coltii.
Mesajul Parintelui Justin referitor la cipurile din pasapoarte trebuie popularizat si oamenii trebuie avertizati, deoarece exista riscul denaturarii informatiei.
Dupa cum spunea Parintele in mesajul sau de Craciun, crestinii trebuie sa stie sa deosebeasca duhurile, pentru ca este greu, chiar si pentru cunoscatori, sa poata sa distinga intre adevaratii oameni alesi.
As dori sa stiu in ce manastire sau biserica din Bucuresti se poate semna o cerere de adeziune scrisa, o petitie ca cea publicata pe blogul lui Victor Roncea.
Ar fi bine ca semnatarii petitiilor virtuale de pe http://www.petitieonline.ro si http://www.petitiononline.com sa alcatuiasca si o cerere comuna, scrisa, tiparita.

]]>
By: Monica http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-1635 Mon, 08 Dec 2008 05:16:01 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-1635 Multumesc foarte mult domnului Danion Vasile despre urmatoarele lamuriri:
Despre liniste… Trăim cu viteză maximă într-o societate apostată, trăim în plină hăituială… După ce o să vă căsătoriti si-o să aveti familie, o să vedeti câtă alergătură e. Vrăjmasul vrea să nu avem liniste. Vrea să intrăm în aceeasi viteză de miscare cu lumea asta. Si Hristos vrea exact reversul.

Sunt momente în care mă las prins de duhul acesta si sunt mânios, agitat, supărat. Dar sunt si momente în care mă rog si zic: “Doamne, ajută-mă să stau împotriva acestui curent”.

SI EU AM SIMTIT LA FEL SI MA BUCUR CA DUMNEAVOASTRA ATI SPUS PROPOZITIA DE MAI INAINTE.

M-a socat, pur si simplu, afirmatia unui medic care a zis: “Marea majoritate a mijloacelor anticonceptionale sunt, de fapt, avortive”. Adică, unii doctori spun că femeia care are sterilet nu rămâne însărcinată. “Fals!” Mi-a explicat doctorul respectiv: “Femeia care are sterilet rămâne însărcinată. Trece spermatozoidul până la ovul, se formează embrionul, dar n-are loc să se dezvolte”. Deci femeile care au sterilet fac avorturi poate si lună de lună. Ia să le spună cineva asta, ce-ar mai sări crestinele noastre!…

Sau: pilulele anticonceptionale. Nu vorbim de cele post-contact, unde este clar că pilula se ia post-contact, contactul sexual a avut loc, embrionul există si este ucis de pilulă. Dar mare parte dintre pilulele contraceptive fac exact acelasi lucru: creează un mediu toxic care ucide embrionul imediat după ce se formează, dacă n-a reusit să ucidă mai întâi spermatozoidul. Acum nu intrăm în detalii legate de sexualitate, ci doar atrag atentia asupra faptului că o parte dintre femeile crestine avortează, lunar sau chiar mai des, cu constiinta împăcată că n-ar fi ucis copilul din pântecele lor.

AM TRIMIS CELE DOUA ALINEATE UNOR PERSOANE DRAGI CA SA LE LAMURESC DE CE SUNT IMPOTRIVA MIJLOACELOR ANTICONCEPTIONALE.

Numai bine!

]]>
By: saccsiv http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-878 Mon, 24 Mar 2008 19:31:38 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-878 Ca o completare a ceea ce foarte bine a observat d-nul Danion Vasile in articolul sau , adaug indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor . Nu intru in detalii , dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele …( e drept , nu toate ) .

Pentru indobitocirea adultilor exista canalele de stiri . Cateva cuvinte despre un mogul din SUA :

CNN , a fost fondat de catre Ted Turner , cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “ bozos “( prosti , incompetenti , mascarici ) . Ultima remarca se explica prin apropierea sa de familia Rockefeller ( se stie ca John D. Rockefeller III a finantat enorm miscarea pro absortie ca principala componenta a family planning , politica a Population Council infiintata de el ) .

De asemenea a creat seria „ educativa „ animata Captain Planet and the Planeteers .

Tot el detine Cartoon Network ( Looney Tunes , Merrie Melodies , Hanna-Barbera Productions )

Interesant de studiat este site-ul :

http://www.synergos.org/universityforanight/03/remarks.htm

Un alt mogul care a trasat linia directoare a spalarii creierilor in Romania si care a avut un aport major in stricarea acestui neam este stapanul PRO TV :

RONALD Steven LAUDER

Controleaza Central European Media Enterprises and Israeli TV.

In 1987, d-nul Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation , ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei .

De asemenea , numele sau este legat de numeroase organizatii civice :

Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations

Jewish National Fund

World Jewish Congress

American Jewish Joint Distribution Committee,

Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )

Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )

Brandeis University

Abraham Fund

FAMILIA LAUDER

D-nul Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder . De asemenea , este fratele mai mic al altui domn deosebit , Leonard Lauder . Putem face referire si la fiica sa , d-na Jane , maritata cu d-nul Kevin Warsh .

Geniala d-na Estée Lauder , nascuta intr-o familie de imigranti evrei din Ungaria , a fost fondatoarea , impreuna cu sotul sau , al gigantului in cosmetice Estée Lauder Companies .

D-nul Leonard Lauder , este seful megacompaniei mamei sale .

Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor Federal Reserve System , nominalizat fiind de catre George W. Bush

http://saccsiv.weblog.ro/

]]>
By: saccsiv http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-850 Sun, 16 Mar 2008 08:23:48 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-850 Doar bunul Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul vremurilor . Asta inseamna ca trebuie sa veghem , tocmai pentru ca nu stim cand va fi acest sfarsit . Crestinii au datoria de a se comporta ca si cum ar prinde ei insisi finalul . Nu trebuie sa lancezeasca intr-o dulce lene considerand ca sfarsitul va fi candva departe si sa devina niste “ caldicei “ pe care Domnul Iisus ii va scuipa din gura Sa .

In panica intra fricosii , nu crestinii credinciosi ce-si pun nadajdea in Hristos . Crestinii din Biserica Primara asteptau un sfarsit iminent . Asta a facut din ei cei mai mari : propovaduitori ai Cuvantului , facatori de minuni , traitori , milostivi ( pentru a vedea cam ce insemnau marile acte de milostenie din acele vremuri putem face cateva calcule simple : in Romania , tot ce s-a instrainat pana acum cumuleaza o suma de aproximativ 12 miliarde de dolari . Transformati in aur , rezulta o cantitate mai mica decat ceea ce imparteau saracilor marii dregatori crestinati din acele timpuri ) , intr-un cuvant , adevarati stalpi sau altfel spus , ei au tunat formidabila fundatie ce a facut de nezdruncinat Biserica 2000 de ani .

Pe de alta parte , neindicand DUSMANII credintei , nici nu-i trezim pe crestini si ii si lasam pe primii sa-si puna planurile diavolesti nestingheriti in aplicare , iar principala componenta a acelor planuri este indepartarea a cat mai multi de credinta . Negresit ca ce este scris , aceea se va si intampla , dar asta nu inseamna sa tacem . Sfantul Ioan Botezatorul n-a tacut cand pacatuia Irod si nici marele teolog Dumitru Staniloaie cand spunea ca „ ecumenismul este creatia masoneriei „ . Se cuvine ca nici noi sa nu tacem .

Doamne ajuta !

http://saccsiv.weblog.ro/

]]>
By: Război întru Cuvânt » Atentie la inima rece si la purtarile lingusitoare! http://www.danionvasile.ro/blog/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/comment-page-1/#comment-449 Fri, 04 Jan 2008 14:55:10 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/15/despre-inainte-mergatorii-antihristului-si/#comment-449 [...] ne insusim macar un strop din discernamantul dumnezeiesc al Cuviosului, spre a deosebi noi insine, duhul antihristic si oamenii-inaintemergatori in duh ai lui Antihrist din vremea noastra. De asemenea, povatuirile Sfantului ne pot ajuta sa evitam ispitele de-a dreapta si umblam pe calea [...]

]]>