Anunţ: M-am întors…

M-am întors în Biserica Ortodoxă Română. Întrucât nu mi-am făcut mirungerea pe stil vechi, ci doar am participat la câteva slujbe, întoarcerea s-a făcut prin spovedanie. Vă rog să mă pomeniţi în rugăciunile voastre. Danion Vasile

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

9 Responses to Anunţ: M-am întors…

  1. Raluca Vâscea says:

    Slavă Domnului! Așteptam anunțul ăsta, mă bucur mult…bun revenit!

  2. Nicoleta says:

    mai baiatule.ma bucur ca ti-ai venit in fire.
    dar smereste-te frate ca ai luat-o cu mandria pe carari.gura mai mica si osul la treaba. scapa de tampeniile invatate in trecut si care si-au pus amprenta si pe prezentul tau.
    daca vrei sa te curatesti nu te opreste nimeni sa o faci unde esti…adica aici.ma scuzi ca iti zic, asa duhovniceste…si ia-o ca pe un sfat mai pasional dar cu gand bun….ESTI UN BOU….acum te rog sa ma ierti pentru asta, dar am simtit ca meriti. si e putin pt cat rau ai facut.
    sa iti ceri iertare tuturor celor pe care i-ai smintit, sa ceri iertare SFINTILOR DIN INCHISORILOR COMUNISTE….Si sa iti ceri iertare pt ca desi faceai conferite cu Ciprian Voicila, abia il lasai sa scoata 2 vorbe, sau abia stia lumea ca Ciprian isi lanseaza cartea …..slava desarta ce esti…
    cretinule..bine ca ti-ai revenit!
    m-am racorit!

  3. Ciprian says:

    Doamne miluiește! Doamne ajută să ne mântuim!

  4. Vasilica says:

    Slava lui Dumnezeu ca a facut o minune cu tine!M-a durut sufletul atunci cand s-a intamplat,dar mare este Dumnezeu si Sfintii Lui!

  5. IoanH says:

    Danion, dacă Biserica Ortodoxă Română era plină de oameni ce vorbesc așa ca Nicoleta, nu știu dacă era un lucru bun că ai venit. Dar bine că nu e așa.
    Nicoleta, totuși – ai ceva de spus? Ne-am bucura cu toții dacă ai adresa acest fel de mesaje acide în particular. Eu consider că Danion știe ce are de făcut – fără să-i mai atragem noi atenția sau să-l jignim în vre-un fel.
    Îmi pare rău că-ți spun asta, Nicoleta – mi rușine că sunt în aceași Biserică Ortodoxă Română cu un asemenea comportament.

  6. Cosmina says:

    Daca ar avea multi smerenia sa isi recunoasca greselile asa ca si Danion Vasile… ar fi tare bine!
    Acuma o sa iti auzi o gramada de la multi (ai oportunitatea sa ispasesti); dar daca simti ca te-a iertat Dumnezeu prin spovedanie curata, te-or ierta si altii daca vor vrea… importnt e ca le-ai cerut iertare. In rest, curaj si ia-o de la capat, atletule! Pentru smerenia ta de la mine ai o “cununa”! Eu ti-am admirat scrierile si te rog sa nu aud vreodata ca lasi influenta unor pareri negative sa te descurajeze!
    Pana si tradarea ai cunoscut-o pe pielea ta! Ci poate fi muza mai buna decat experienta traita?! …

  7. Pr Daniel says:

    sa fie spre slava lui Dumnezeu

  8. Adriana Scripcariu says:

    Hai sa lasam vehementa si “racoririle” si sa dam impreuna slava lui Dumnezeu ca a curmat aceasta ispita grea prin care a trecut Danion si toti cei pe care ii poarta ca pe un jug, cu toate ca nu are epitrahil… Cand vei fi facut tu, Nicoleta, a suta parte din lucrarea lui Danion, atunci sa mai perorezi. Ne smintim de ispita lui Danion dar de cele alte altora mai mari nu ne mai smintim pentru ca suntem prea obisnuiti… Cati ne framantam intr-o tristete plina de neputinta pentru toate smintelile pe care le producem noi si ai nostri si in loc sa-L marturisim pe Hristos, marturisim jalnicia lasitatilor noastre. Cu toate acestea, intorcerea lui Danion nu face decat sa ne intareasca si mai mult in credinta ca da, suntem in Biserica Dreptcredincioasa, cu toate ca nu suntem vrednici de ea… Si da, Danion este un om incercat in multe ispite dar Dumnezeu si toti sfintii carora le-a slujit cu cuvantul lui nu-l lasa. Oare cati altii nu s-au mai intors…? Pentru acestia sa ne plangem neputintele noastre, de la vladica la opinca.
    Maica Domnului si toti sfintii, miluiti-i pe Danion, Claudia, Codrin, Nectaria si Iustina!

  9. Ioana says:

    Mi se pare nepotrivit tonul Nicoletei. Daca tatal il primeste pe fiul risipitor cu vitel ingrasat, inel in dreapta lui si haina noua, d’apai poate ca aceeasi atitudine si-ar dori sa o aiba si celalalt fiu, desi in marea Sa noblete, nu ii impune aceasta, ci ii lasa libertatea de a invata dupa model. Multumim lui Dumnezeu ca l-a intors pe fratele nostru Danion si il rog sa ne tina pe toti in staulul Sau panna la sfarsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>