Conferinta pentru liceeni – Tinerii si iubirea; Liceul Mihai Viteazul, Bucuresti

Sambata, 28 noiembrie 2009, 0rele 15.00-17.00, Liceul Mihai Viteazul, Sala de festivitati, conferinta

Tinerii si iubirea – intre bucurii si dezamagiriliceulmihaiviteazul

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.

3 Responses to Conferinta pentru liceeni – Tinerii si iubirea; Liceul Mihai Viteazul, Bucuresti

  1. Stefania says:

    Doamne ajuta!
    Va rog sa veniti si in Kretzulescu.E nevoie neaparata.A fost azi o campanie anti-sida si i-a intoxicat cu informatii si pliante despre “sexul protejat”.E nevoie sa strige cineva mai tare decat mine ca nu asta e solutia.

  2. mihaela saboff says:

    Buna ziua!

    Am citit citeva carti scrise de dvs.Mi-au placut, am avut impresia ca stau de vorba cu o persoana cu pregatire teologica dar care se apleaca mai mult decit un preot la unele probleme.In fine, dar despre asta se mai poate discuta….de mult am vrut sa postez si eu niste intrebari as fi vrut sa primesc niste sfaturi dar imi dau seama ca mai sint si altii cu probleme mai mari decit ale mele….asa ca mesajul meu este doar acesta – VREAU sa va ajut si eu cu ce pot – de ex spuneati ca nu sinteti o persoana tehnica…nu-i nimic sotul meu este, daca aveti nevoie vreodata de ceva va rog sa apelati, imi face multa placere sa ajut pe oricine….. cred ca ar trebui sa faceti o fundatie!multumesc pentru timpul acordat si sper sa va pot oferi ajutorul meu.

  3. Am început să citesc câteva cărți scrise de dumneavostră și mi-au plăcut foarte mult. Mi-au prins foarte mult în apropierea mea de Biserică, implicit de Dumnezeu. Vă doresc tot binele din lume șă vă aștept și la Târgu-Jiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>