Comentarii la: Doar un accident… http://www.danionvasile.ro/blog/2009/11/02/doar-un-accident%e2%80%a6/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Mon, 04 Jan 2010 19:13:47 +0000 http://wordpress.org/?v=2.7.1 hourly 1 By: Mircea Suta http://www.danionvasile.ro/blog/2009/11/02/doar-un-accident%e2%80%a6/comment-page-1/#comment-3323 Mircea Suta Sun, 13 Dec 2009 03:30:42 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=493#comment-3323 Dragii mei, Stim cu totii ca jocurile pe calculator sau pe televizor pot deveni o patima care scoate pe om in afara realitatii. Adica ii omoara incet, incet constiinta. Scopul acestor jocuri este de fapt inrobirea sufletelor prin indepartarea lor de Dumnezeu Viata. Trairea sincera si autentica a credintei ne poate feri de aceasta patima, ca de altfel de oricare alta. Sa cautam a intelege ca Dumnezeu ne-a creat pentru a darui iubire, iertare, bunatate, mila. Dumnezeu ne-a creat ca sa fim sensibili si sa ne doara durerea aproapelui si sa alinam durerea lui cu orice pret. In alinarea suferintei aproapelui vom gasi Bucuria de a trai ! Sa cautam a vedea Frumusetea din intreaga creatie a lui Dumnezeu ! Dumnezeu a pus Frumusete, pune Frumusete in toata creatia Sa. Pe Sine se pune Dumnezeu in aceasta Frumusete care invinge moartea ! Sa contemplam natura, sa observam complexitatea, armonia, vitalitatea ei ! Sa cautam a iubi Viata din fiecare faptura creata de Dumnezeu ! Astfel putem sa redescoperim Frumusetea pe care Dumnezeu a pus-o in noi insine. Ea ne va ajuta in lupta noastra de fiecare clipa cu moartea ! Rugindu-ne, sa multumim sincer lui Dumnezeu pentru fiecare clipa de viata ce o traim ! Pentru ca in fiecare clipa de viata Dumnezeu pune sansa noastra de mintuire ! sa ma iertati, DOAMNE AJUTA ! Mircea Dragii mei,

Stim cu totii ca jocurile pe calculator sau pe televizor pot deveni o patima care scoate pe om in afara realitatii. Adica ii omoara incet, incet constiinta. Scopul acestor jocuri este de fapt inrobirea sufletelor prin indepartarea lor de Dumnezeu Viata.
Trairea sincera si autentica a credintei ne poate feri de aceasta patima, ca de altfel de oricare alta. Sa cautam a intelege ca Dumnezeu ne-a creat pentru a darui iubire, iertare, bunatate, mila. Dumnezeu ne-a creat ca sa fim sensibili si sa ne doara durerea aproapelui si sa alinam durerea lui cu orice pret. In alinarea suferintei aproapelui vom gasi Bucuria de a trai ! Sa cautam a vedea Frumusetea din intreaga creatie a lui Dumnezeu ! Dumnezeu a pus Frumusete, pune Frumusete in toata creatia Sa. Pe Sine se pune Dumnezeu in aceasta Frumusete care invinge moartea !
Sa contemplam natura, sa observam complexitatea, armonia, vitalitatea ei ! Sa cautam a iubi Viata din fiecare faptura creata de Dumnezeu ! Astfel putem sa redescoperim Frumusetea pe care Dumnezeu a pus-o in noi insine. Ea ne va ajuta in lupta noastra de fiecare clipa cu moartea ! Rugindu-ne, sa multumim sincer lui Dumnezeu pentru fiecare clipa de viata ce o traim ! Pentru ca in fiecare clipa de viata Dumnezeu pune sansa noastra de mintuire !

sa ma iertati,

DOAMNE AJUTA !

Mircea

]]>