Comentarii la: Sugestii imbunatatire blog si site danionvasile.ro http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Thu, 30 Apr 2009 21:27:01 +0000 http://wordpress.org/?v=2.7.1 hourly 1 By: Madalina http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2114 Madalina Wed, 29 Apr 2009 05:46:40 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2114 Subscriu si eu la ideea de mai sus, si anume cum sa lupti cu ispitele, mai ales cu acelea care apar in interiorul bisericii si care au drept scop indepartarea omului de ea. Multi dintre cei care vor sa se apropie mai mult de biserica se confrunta cu ispite si nu stiu cum sa faca fata acestor tulburari si incercari de indepartare a omului de cele sfinte. Subscriu si eu la ideea de mai sus, si anume cum sa lupti cu ispitele, mai ales cu acelea care apar in interiorul bisericii si care au drept scop indepartarea omului de ea.
Multi dintre cei care vor sa se apropie mai mult de biserica se confrunta cu ispite si nu stiu cum sa faca fata acestor tulburari si incercari de indepartare a omului de cele sfinte.

]]>
By: aurelia21 http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2112 aurelia21 Tue, 28 Apr 2009 20:59:41 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2112 Profund respect pentru cartile lui danion vasile si cred ca pe acest site ar trebui discutate problemele tinerilor...confruntarea cu ispitele zilelor noastre...Doamne ajuta in toate... Profund respect pentru cartile lui danion vasile si cred ca pe acest site ar trebui discutate problemele tinerilor…confruntarea cu ispitele zilelor noastre…Doamne ajuta in toate…

]]>
By: Ionut http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2110 Ionut Tue, 28 Apr 2009 05:56:46 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2110 Daca imi permiteti, am o rugaminte: sa postati pe blog cate ceva din cartea Dialogul trupurilor, de care spuneati ca e in lucru. Subiectul mi se pare deosebit de interesant, si de un an n-ati mai scris nimic. Va multumesc si Doamne ajuta. Daca imi permiteti, am o rugaminte: sa postati pe blog cate ceva din cartea Dialogul trupurilor, de care spuneati ca e in lucru. Subiectul mi se pare deosebit de interesant, si de un an n-ati mai scris nimic. Va multumesc si Doamne ajuta.

]]>
By: Mihaela C http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2107 Mihaela C Mon, 27 Apr 2009 12:11:15 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2107 Adevarat a inviat! Subscriu la ideea lui "leo" pentru o rubrica in care sa ne incurajam si in care, pe langa ceea ce scrie leo, sa poata fi indrumati si novicii (cei doar caldicei). Doamne ajuta! Adevarat a inviat!
Subscriu la ideea lui “leo” pentru o rubrica in care sa ne incurajam si in care, pe langa ceea ce scrie leo, sa poata fi indrumati si novicii (cei doar caldicei). Doamne ajuta!

]]>
By: Vlad Berevoianu http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2105 Vlad Berevoianu Sun, 26 Apr 2009 22:37:00 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2105 Hristos a inviat! Aceasta este marturisirea zilelor noastre. Se pune la indoiala de catre multi chiar existenta ca om a Domnului nostru. De aceea, cred ca trebuie sa existe rubrici pe acest blog in care sa fie consultati, intervievati unii duhovnici ca sa se raspandeasca astfel credinta. In drumurile dumneavoastra prin tara, sigur veti fi gasit parinti a caror marturie merita sa fie auzita de multi. Foarte greu, cred eu, un tanar din zilele noastre, care petrece in toata vremea si care nu a ascultat de mic Cuvantul va mai ajunge la credinta fara sa ii fie propovaduita voia Domnului. Acesti tineri folosesc frecvent internetul si foarte multi citesc bloguri ca ocupatie in timpul liber. De aceea cred ca parerea parintilor trebuie sa aiba un loc aparte pe acest blog. Alt motiv pentru care cred ca e important sa fie mai multe "voci" e ca multi oameni au tendinta sa asculte de unii parinti si nu de toti, evitand astfel si o posibila barfa de la cei neglijenti in legatura cu viitorul. Ma refer aici la barfa pe care probabil ati auzit-o la adresa dumneavoastra, la fanatism. Ar mai fi o rubrica, mai greu de realizat, dar, cred eu, importanta, anume o legatura, o corespondenta cu alte siteuri/bloguri cu profil crestin ortodox din toata lumea, pentru ca aceasta problema e a tuturor crestinilor, nu doar a noastra, a romanilor. Uniti, am fi mai greu de inselat(ma refer aici la toti cei ce se numesc pe sine crestini). Multumesc si imi cer iertare daca am intrecut masura. Doamne ajuta! Hristos a inviat!

Aceasta este marturisirea zilelor noastre. Se pune la indoiala de catre multi chiar existenta ca om a Domnului nostru. De aceea, cred ca trebuie sa existe rubrici pe acest blog in care sa fie consultati, intervievati unii duhovnici ca sa se raspandeasca astfel credinta. In drumurile dumneavoastra prin tara, sigur veti fi gasit parinti a caror marturie merita sa fie auzita de multi. Foarte greu, cred eu, un tanar din zilele noastre, care petrece in toata vremea si care nu a ascultat de mic Cuvantul va mai ajunge la credinta fara sa ii fie propovaduita voia Domnului. Acesti tineri folosesc frecvent internetul si foarte multi citesc bloguri ca ocupatie in timpul liber. De aceea cred ca parerea parintilor trebuie sa aiba un loc aparte pe acest blog. Alt motiv pentru care cred ca e important sa fie mai multe “voci” e ca multi oameni au tendinta sa asculte de unii parinti si nu de toti, evitand astfel si o posibila barfa de la cei neglijenti in legatura cu viitorul. Ma refer aici la barfa pe care probabil ati auzit-o la adresa dumneavoastra, la fanatism.
Ar mai fi o rubrica, mai greu de realizat, dar, cred eu, importanta, anume o legatura, o corespondenta cu alte siteuri/bloguri cu profil crestin ortodox din toata lumea, pentru ca aceasta problema e a tuturor crestinilor, nu doar a noastra, a romanilor. Uniti, am fi mai greu de inselat(ma refer aici la toti cei ce se numesc pe sine crestini).
Multumesc si imi cer iertare daca am intrecut masura. Doamne ajuta!

]]>
By: maria http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2104 maria Sun, 26 Apr 2009 18:32:00 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2104 Sunt o admiratoare a dvs . imi place tot ce scrieti si tot ce spuneti v-am ascultat personal si la conf la bucuresti . Consider ca tot ce veti posta pe blog ne va fi de un mare folos duhovnicesc .Asa ca va doresc sa va tina dumnezeu sanatos sa puteti face misiune si sa ne intariti in credinta Sunt o admiratoare a dvs . imi place tot ce scrieti si tot ce spuneti v-am ascultat personal si la conf la bucuresti . Consider ca tot ce veti posta pe blog ne va fi de un mare folos duhovnicesc .Asa ca va doresc sa va tina dumnezeu sanatos sa puteti face misiune si sa ne intariti in credinta

]]>
By: Madalina http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2103 Madalina Sat, 25 Apr 2009 17:00:56 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2103 As vrea sa existe o sectiune dedicata minunilor contemporane din ultimele decenii de marii nostri duhovnici. Pornind de la exemplul minunilor Sf. Nectarie, as vrea sa citesc alte marturisiri ale oamenilor care au fost ajutati de sfintii din zilele noastre. Daca este cineva care a simtit harul Parintilor Cleopa, Ilie Lacatusu, Arsenie Boca, Justin Parvu, Paisie Olaru, sau altii asemenea lor pe care nu ii cunosc, as vrea sa citesc asemenea marturisiri. Spun asta pentru ca am simtit harul Parintelui Justin, caruia ii multumesc pentru ca m-a inteles si m-a ajutat cand am avut nevoie si pentru ca simt ca sunt ocrotita de Sfantul Nectarie, iar Manastirea Radu Voda este locul in care ma regasesc. As vrea sa existe o sectiune dedicata minunilor contemporane din ultimele decenii de marii nostri duhovnici.

Pornind de la exemplul minunilor Sf. Nectarie, as vrea sa citesc alte marturisiri ale oamenilor care au fost ajutati de sfintii din zilele noastre. Daca este cineva care a simtit harul Parintilor Cleopa, Ilie Lacatusu, Arsenie Boca, Justin Parvu, Paisie Olaru, sau altii asemenea lor pe care nu ii cunosc, as vrea sa citesc asemenea marturisiri.

Spun asta pentru ca am simtit harul Parintelui Justin, caruia ii multumesc pentru ca m-a inteles si m-a ajutat cand am avut nevoie si pentru ca simt ca sunt ocrotita de Sfantul Nectarie, iar Manastirea Radu Voda este locul in care ma regasesc.

]]>
By: ciprian voicila http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2102 ciprian voicila Sat, 25 Apr 2009 14:52:08 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2102 Draga Danion, ca sa nu te mai acuze lumea (vezi cazul parintelui Dorin Piciorus) ca profiti de problema cipurilor, de sfintii din inchisori, ca profiti de toata lumea- intr-un cuvint- ca sa te promovezi si sa te vinzi mai bine cred ca ar fi bine sa postezi din cand in cand si texte ale cititorilor care acceseaza frecvent acest blog. Cu cat opiniile vor fi mai diverse cu atat mai bine. Nu trebuie sa ne ferim de oamenii care gandesc diferit de noi, atata timp cat stiu sa isi exprime argumentat pozitia. Domnul sa iti ajute in toate! Hristos a inviat! Draga Danion,
ca sa nu te mai acuze lumea (vezi cazul parintelui Dorin Piciorus) ca profiti de problema cipurilor, de sfintii din inchisori, ca profiti de toata lumea- intr-un cuvint- ca sa te promovezi si sa te vinzi mai bine cred ca ar fi bine sa postezi din cand in cand si texte ale cititorilor care acceseaza frecvent acest blog.
Cu cat opiniile vor fi mai diverse cu atat mai bine.
Nu trebuie sa ne ferim de oamenii care gandesc diferit de noi, atata timp cat stiu sa isi exprime
argumentat pozitia.
Domnul sa iti ajute in toate!
Hristos a inviat!

]]>
By: Ion-Galati http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2101 Ion-Galati Sat, 25 Apr 2009 11:35:38 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2101 HRISTOS A INVIAT! M-a mahnit mult emisiunea lui Cristian Tudor Popescu de la Realitatea in care preamarea realizarile protestantismului in lumea occidentala facand comparatie cu "nerealizarile" Bisericii Ortodoxe Romane de-a lungul istoriei ei.Nu ai cum sa nu te intristezi vazand un ziarist si un formator de opinie,debitand asemenea bazaconii.M-a mirat mult lipsa lui de cunostinte(ca sa nu zic rea vointa),in ceea ce priveste istoria B.O.R.,toate operele lasate de Sfintii Parinti,toate luptele duse de Sfintii nostrii inaintasi sub semnul Crucii.Stie Dl C.T.P. ca Stefan cel Mare nu pleca la lupta fara Sf. Spovedanie si Impartasanie si nu era un caz singular.Cred ca sunt voci autoritare in Sf. noastra Biserica ce ar putea sa-i de-a o replica domnului ziarist in cauza. HRISTOS A INVIAT!
M-a mahnit mult emisiunea lui Cristian Tudor Popescu de la Realitatea in care preamarea realizarile protestantismului in lumea occidentala facand comparatie cu “nerealizarile” Bisericii Ortodoxe Romane de-a lungul istoriei ei.Nu ai cum sa nu te intristezi vazand un ziarist si un formator de opinie,debitand asemenea bazaconii.M-a mirat mult lipsa lui de cunostinte(ca sa nu zic rea vointa),in ceea ce priveste istoria B.O.R.,toate operele lasate de Sfintii Parinti,toate luptele duse de Sfintii nostrii inaintasi sub semnul Crucii.Stie Dl C.T.P. ca Stefan cel Mare nu pleca la lupta fara Sf. Spovedanie si Impartasanie si nu era un caz singular.Cred ca sunt voci autoritare in Sf. noastra Biserica ce ar putea sa-i de-a o replica domnului ziarist in cauza.

]]>
By: Laura http://www.danionvasile.ro/blog/2009/04/24/sugestii-imbunatatire-site-si-blog/comment-page-1/#comment-2099 Laura Fri, 24 Apr 2009 14:32:20 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=284#comment-2099 Adevarat a inviat! Propun sa puneti pe blog ultimele rubrici, adica Fotografii, Recomandari radio Tv, Filme preferate, Muzica, Presa romanească, Nou pe net si Interesant pe net...si daca se poate, sa faceti o rubrica speciala pentru copii, cu poezioare, desene, filmulete sau ce vor ei. Si cum a zis Valentin, o rubrica cu emisiuni tv in care apar marturisitori celebri precum Manuela Harabor, Tudor Chirila, Dan Puric... Doamne ajuta! Laura Adevarat a inviat!
Propun sa puneti pe blog ultimele rubrici, adica Fotografii, Recomandari radio Tv, Filme preferate, Muzica, Presa romanească, Nou pe net si Interesant pe net…si daca se poate, sa faceti o rubrica speciala pentru copii, cu poezioare, desene, filmulete sau ce vor ei.
Si cum a zis Valentin, o rubrica cu emisiuni tv in care apar marturisitori celebri precum Manuela Harabor, Tudor Chirila, Dan Puric…
Doamne ajuta!
Laura

]]>