Comentarii la: Parintele Arsenie Papacioc: „Am pierdut o batalie, nu si razboiul…” http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Mon, 16 Mar 2009 16:50:25 +0000 http://wordpress.org/?v=2.7 hourly 1 By: georgeo http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1394 georgeo Sun, 24 Aug 2008 20:26:47 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1394 asa este cum spune parintele Arsenie Papacioc,cu ajutorul lui dumnezeu nu vom ceda nici macar o unghie,ce pot face acesti(diavoli) inpotriva Adevarului?NIMIC NU POT FACE.Asa sa ne ajute Dumnezeu si sa-i dea sanatate parintelui sa ne intareasca si pe noi. asa este cum spune parintele Arsenie Papacioc,cu ajutorul lui dumnezeu nu vom ceda nici macar o unghie,ce pot face acesti(diavoli) inpotriva Adevarului?NIMIC NU POT FACE.Asa sa ne ajute Dumnezeu si sa-i dea sanatate parintelui sa ne intareasca si pe noi.

]]>
By: vasi http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1357 vasi Tue, 05 Aug 2008 13:17:01 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1357 sa i dea bunul Dumnezeu sanatate pr Arsenie Papacioc da la manastirea din techirghiol. Ar fii bine sa AVEAM OCHII sa vd si URECHI S AUZIM ce zice parintele sa i dea bunul Dumnezeu sanatate pr Arsenie Papacioc da la manastirea din techirghiol. Ar fii bine sa AVEAM OCHII sa vd si URECHI S AUZIM ce zice parintele

]]>
By: saccsiv http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1302 saccsiv Sun, 06 Jul 2008 05:55:15 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1302 Spunea Dumitru Staniloae : “ Ecumenismul este produsul masoneriei “ Inca inainte de “ finala “ Anania – Daniel , pentru alegerea Patriarhului , masonul Frunzaverde il dadea ca invingator sigur si necesar pe ultimul . In aceeasi perioada , marele duhovnic Papacioc spunea : “ … Pentru ca este o mare raspundere , se lupta sa ajunga toti pe tronuri … Sa fii liber , sa nu fi fortat de interesele cuiva , care prin tine prostule isi indeplineste scopurile … Pentru ca si alegerea de patriarh nu este orice alegere . Nu-i alegere de prim-ministru care sa se scalde in explicatii si motivatii . E vorba de viata mantuitoare a unui popor . E vorba de ortodoxie ! Pentru nici un pacat n-a ars Dumnezeu o cetate precum Sodoma si Gomora ca pentru homosexualitate . Dar binserica n-a avut o pozitie oficiala in problema asta . Patriarhule de maine , asta te asteapta si e destul ! “ Si a fost ales Daniel . Stangistul Razvan Theodorescu aplauda acest fapt spunand ca acesta va fi un bun MANAGER ( !!! ) . http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-27/325940/APOCALIPSA.html Spunea Dumitru Staniloae :

“ Ecumenismul este produsul masoneriei “

Inca inainte de “ finala “ Anania – Daniel , pentru alegerea Patriarhului , masonul Frunzaverde il dadea ca invingator sigur si necesar pe ultimul .

In aceeasi perioada , marele duhovnic Papacioc spunea :

“ … Pentru ca este o mare raspundere , se lupta sa ajunga toti pe tronuri … Sa fii liber , sa nu fi fortat de interesele cuiva , care prin tine prostule isi indeplineste scopurile … Pentru ca si alegerea de patriarh nu este orice alegere . Nu-i alegere de prim-ministru care sa se scalde in explicatii si motivatii . E vorba de viata mantuitoare a unui popor . E vorba de ortodoxie !

Pentru nici un pacat n-a ars Dumnezeu o cetate precum Sodoma si Gomora ca pentru homosexualitate . Dar binserica n-a avut o pozitie oficiala in problema asta . Patriarhule de maine , asta te asteapta si e destul ! “

Si a fost ales Daniel . Stangistul Razvan Theodorescu aplauda acest fapt spunand ca acesta va fi un bun MANAGER ( !!! ) .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-27/325940/APOCALIPSA.html

]]>
By: adrian http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1298 adrian Wed, 02 Jul 2008 21:11:39 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1298 Doamne ajuta. Sa ii multumim lui Dumnezeu ca inca mai exista astfel de Sfinti in viata, precum Sfantul Arsenie Papacioc. Neamul nostru romanesc este binecuvantat sa aiba un asemenea parinte. Multumim Doamne ca ni l-ai dat. Doamne ajuta. Sa ii multumim lui Dumnezeu ca inca mai exista astfel de Sfinti in viata, precum Sfantul Arsenie Papacioc. Neamul nostru romanesc este binecuvantat sa aiba un asemenea parinte. Multumim Doamne ca ni l-ai dat.

]]>
By: crista http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1283 crista Sat, 28 Jun 2008 21:29:40 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1283 a zis Mântuitorul că un pom îl veţi cunoaşte după roadele sale-ecumenismul la început părea că vrea să împlinească profeţia- 1 turmă şi 1 păstor, dar de fapt este împlinirea altei profeţii apocaliptice despre apostazia generală, chiar şi la cei aleşi.dacă ne gândim la câţi apreciază gestul lui Corneanu...Gestul lui şi l-a justificat ca fiind reacţie emoţională, dar a fost ILUSTRATIV,PREMEDITAT,şi asta de fapt urmaresc ei la ecumenism(citez),,extinderea ospitalităţii euharistice" a zis Mântuitorul că un pom îl veţi cunoaşte după roadele sale-ecumenismul la început părea că vrea să împlinească profeţia- 1 turmă şi 1 păstor, dar de fapt este împlinirea altei profeţii apocaliptice despre apostazia generală, chiar şi la cei aleşi.dacă ne gândim la câţi apreciază gestul lui Corneanu…Gestul lui şi l-a justificat ca fiind reacţie emoţională, dar a fost ILUSTRATIV,PREMEDITAT,şi asta de fapt urmaresc ei la ecumenism(citez),,extinderea ospitalităţii euharistice”

]]>
By: Vlahia http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1250 Vlahia Sun, 22 Jun 2008 12:04:03 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1250 Să ni-l ţină Dumnezeu pe Părintele Papacioc, precum şi pe toţi cei ca sfinţia-sa. Comentariul referitor la faptul că "dacă unul singur ţine adevărul, acolo e Biserica, iar ortodoxia va supravieţui prin el" îmi dă mare nădejde şi cred eu, e foarte adevărat. Acesta e cel mai important lucru. Doamne ajută. Să ni-l ţină Dumnezeu pe Părintele Papacioc, precum şi pe toţi cei ca sfinţia-sa.

Comentariul referitor la faptul că “dacă unul singur ţine adevărul, acolo e Biserica, iar ortodoxia va supravieţui prin el” îmi dă mare nădejde şi cred eu, e foarte adevărat. Acesta e cel mai important lucru.

Doamne ajută.

]]>
By: liane_ld http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1243 liane_ld Thu, 19 Jun 2008 16:53:36 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1243 Noua celor nascuti in acest spatiu romanesc,Domnul ne-a facut multe daruri : Ne-am nascut intr-o tara Ortodoxa,87% ; parintii nostri ne-au botezat in crdinta strabuna,pe care au pastrat-o,si nu s-au ratacit ;iar noi ca sa nu cadem din porunca dumnezeiasca,trebuie sa-i respectam pe parintii nostri !Iar astea nu sunt lucru putin ! Mai departe nu avem mare lucru de facut,noi care nu facem parte din cler;sa ne tinem de biserica,de Sfanta Liturghie,de Sfintele Taine,sa ne crestem la fel si copiii; toate cu discretie,asa cum este Ortodoxia,asa cum este Dumnezeu ! Noi sa le tinem pe acestea,si in rest lucra Dumnezeu,care nu ne cere sa facem nimic peste puterile noastre. Noua celor nascuti in acest spatiu romanesc,Domnul ne-a facut multe daruri : Ne-am nascut intr-o tara Ortodoxa,87% ; parintii nostri ne-au botezat in crdinta strabuna,pe care au pastrat-o,si nu s-au ratacit ;iar noi ca sa nu cadem din porunca dumnezeiasca,trebuie sa-i respectam pe parintii nostri !Iar astea nu sunt lucru putin ! Mai departe nu avem mare lucru de facut,noi care nu facem parte din cler;sa ne tinem de biserica,de Sfanta Liturghie,de Sfintele Taine,sa ne crestem la fel si copiii; toate cu discretie,asa cum este Ortodoxia,asa cum este Dumnezeu !
Noi sa le tinem pe acestea,si in rest lucra Dumnezeu,care nu ne cere sa facem nimic peste puterile noastre.

]]>
By: Teodora http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1237 Teodora Wed, 18 Jun 2008 10:34:53 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1237 Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de o asemenea ispita. Niciadata sa nu spui niciodata. Rugati-va Bunului Dumnezeu ca gestul mitropolitului Nicolae Corneanu sa ramana un caz izolat. Numai asta mai lipsea Ortodoxiei, dupa lupta impotriva icoanelor din scoli, a religiei din licee, mai trebuia si o asemenea sminteala. Nu putem respinge ecumenismul, de ce il respingi de aceea devine mai puternic, insa trebuie sa avem dreapta judecata, nu cedam nimic, cum spune foarte bine parintele Arsenie. Este nevoie de comuniune, dar nu cele 99 de oi se duc dupa cea pierduta ci ea este intoarsa din drum de Pastorul ei. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de o asemenea ispita. Niciadata sa nu spui niciodata. Rugati-va Bunului Dumnezeu ca gestul mitropolitului Nicolae Corneanu sa ramana un caz izolat. Numai asta mai lipsea Ortodoxiei, dupa lupta impotriva icoanelor din scoli, a religiei din licee, mai trebuia si o asemenea sminteala. Nu putem respinge ecumenismul, de ce il respingi de aceea devine mai puternic, insa trebuie sa avem dreapta judecata, nu cedam nimic, cum spune foarte bine parintele Arsenie. Este nevoie de comuniune, dar nu cele 99 de oi se duc dupa cea pierduta ci ea este intoarsa din drum de Pastorul ei. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

]]>
By: Madalina http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1215 Madalina Fri, 13 Jun 2008 21:40:43 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1215 Multumim Bunului Dumnezeu ca ni l-a dat pe Parintele Arsenie sa ne aminteasca mereu, uituci cum suntem, cum sa ramanem in dreapta credinta. Sa rugam pe Bunul sa il tina sanatos si pe cei dintre noi rataciti sa ne ajute sa ne intoarcem din ratacire. Hristos s-a inaltat! Multumim Bunului Dumnezeu ca ni l-a dat pe Parintele Arsenie sa ne aminteasca mereu, uituci cum suntem, cum sa ramanem in dreapta credinta. Sa rugam pe Bunul sa il tina sanatos si pe cei dintre noi rataciti sa ne ajute sa ne intoarcem din ratacire.
Hristos s-a inaltat!

]]>
By: pr.laurentiu rezeanu http://www.danionvasile.ro/blog/2008/06/04/prarsenieampierdutobatali/comment-page-1/#comment-1204 pr.laurentiu rezeanu Fri, 13 Jun 2008 12:53:13 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/?p=132#comment-1204 Important este nu carui ierarh slujim pe pamant,ci cum il slujim pe Hristos,MARELE ARHIEREU,si pe oamenii placuti LUI.Daca stim ca slujim cuiva ce slujeste unui HRISTOS CARE-L CIUNTESTE,nu se mai poate face vrednic trupului sau INTEGRAL,care este:BISERICA.Eu ma consider(zic eu),un preot misionar in slujba Ortodoxiei,atata timp cat credinciosii vad in mine,VALORILE EI.Si nu ma consider un ecumenico-ortodoxist,chiar daca slujesc slujbe ortodoxe,intr-o bis.catolica.Slujirea ortodoxiei adevarate,este asemenea slujirii neamului,care a dat istoriei MUCENICI. Important este nu carui ierarh slujim pe pamant,ci cum il slujim pe Hristos,MARELE ARHIEREU,si pe oamenii placuti LUI.Daca stim ca slujim cuiva ce slujeste unui HRISTOS CARE-L CIUNTESTE,nu se mai poate face vrednic trupului sau INTEGRAL,care este:BISERICA.Eu ma consider(zic eu),un preot misionar in slujba Ortodoxiei,atata timp cat credinciosii vad in mine,VALORILE EI.Si nu ma consider un ecumenico-ortodoxist,chiar daca slujesc slujbe ortodoxe,intr-o bis.catolica.Slujirea ortodoxiei adevarate,este asemenea slujirii neamului,care a dat istoriei MUCENICI.

]]>