Comentarii la: Cum vi s-au parut ultimele conferinte? http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Mon, 17 Mar 2008 13:04:43 +0000 http://wordpress.org/?v=2.2.2 By: gheorghe tiberiu http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-472 gheorghe tiberiu Mon, 14 Jan 2008 19:47:13 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-472 Am zece ani si va doresc impreuna cu familia mea ,un an nou fericit cu multe impliniri spirituale de care sa ne putem bucura si noi,dumnezeu sa va binecuvinteze . Mama va descoperit prin intermediul internetului . Eu as fi fericit daca ati mai putea scrie carti pentru varsta noastra. Va rog sa-mi iertati indrazneala de a va deranja . Cu mult respect Tiberiu Gheorghe Am zece ani si va doresc impreuna cu familia mea ,un an nou fericit cu multe impliniri spirituale de care sa ne putem bucura si noi,dumnezeu sa va binecuvinteze .
Mama va descoperit prin intermediul internetului . Eu as fi fericit daca ati mai putea scrie carti pentru varsta noastra.
Va rog sa-mi iertati indrazneala de a va deranja .
Cu mult respect Tiberiu Gheorghe

]]>
By: manuela gheorghe http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-471 manuela gheorghe Sun, 13 Jan 2008 22:08:07 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-471 VA MULTUMESC PREA BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE I-MI PARE RAU CA NU V-AM DESCOPERIT MAI DEVREME AVEM NEVOIE DE OAMENI CA DUMNEAVOASTRA VA MULTUMESC
PREA BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE
I-MI PARE RAU CA NU V-AM DESCOPERIT MAI DEVREME AVEM NEVOIE DE OAMENI CA DUMNEAVOASTRA

]]>
By: leagane http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-470 leagane Sat, 12 Jan 2008 23:58:05 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-470 Va rog dati o mana de ajutor pentru a strange niste carti duhovnicesti pt biblioteca satului Ciocanesti (de langa Buftea)! Ceea ce se afla acum in raft (24 volume) sunt carti asa-zise "religioase", de pe vremea comunistilor, de genul "manualul ateistului", "intre stiinta si religie", si alte carti si brosuri care batjocoresc biserica si tainele ei. avand in vedere ca primaria nu acorda vreun sprijin, fac apel la cei care pot da niste carti, sau bani (oricat), sau pot lua legatura cu unele edituri si librarii de profil din bucuresti pentru o eventuala donatie. Va multumesc! Va rog dati o mana de ajutor pentru a strange niste carti duhovnicesti pt biblioteca satului Ciocanesti (de langa Buftea)! Ceea ce se afla acum in raft (24 volume) sunt carti asa-zise “religioase”, de pe vremea comunistilor, de genul “manualul ateistului”, “intre stiinta si religie”, si alte carti si brosuri care batjocoresc biserica si tainele ei. avand in vedere ca primaria nu acorda vreun sprijin, fac apel la cei care pot da niste carti, sau bani (oricat), sau pot lua legatura cu unele edituri si librarii de profil din bucuresti pentru o eventuala donatie. Va multumesc!

]]>
By: gattaca http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-448 gattaca Fri, 04 Jan 2008 06:34:19 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-448 Domnul sa te binecuvinteze Danioane, te ascult cu atentie si ma bucur ca nu faci greseli. Avem nevoie de oameni ca tine. Te adresezi unui public tinar putin educat si cu atit mai putina experienta de viata. Este bine pentru ei sa te asculte si sa te urmeze. Te adresezi de asemenea unor oamenii care sint in "patimi" decazuti moral asa cum sint cea mai mare majoritate a romanilor. Si asta e bine, unii dintre ei vor vedea ca exista si alta cale, aceia care le-o arata biserica (si) prin tine. Dar dincolo de ei - tinerii rataciti - sintem noi care am ajuns la o anumita stabilitate si totusi avem in fata noastra multe probleme care cer rezolvare. Pentru noi (nu stiu de ce folosesc pluralul!) nu este asa de usor pentru ca am depasit demulta vreme problemele care le adresezi tinerilor in discursul tau si vedem putine sperante de infaptuire a dreptei credinte. Domnul sa te binecuvinteze Danioane, te ascult cu atentie si ma bucur ca nu faci greseli. Avem nevoie de oameni ca tine. Te adresezi unui public tinar putin educat si cu atit mai putina experienta de viata. Este bine pentru ei sa te asculte si sa te urmeze. Te adresezi de asemenea unor oamenii care sint in “patimi” decazuti moral asa cum sint cea mai mare majoritate a romanilor. Si asta e bine, unii dintre ei vor vedea ca exista si alta cale, aceia care le-o arata biserica (si) prin tine. Dar dincolo de ei - tinerii rataciti - sintem noi care am ajuns la o anumita stabilitate si totusi avem in fata noastra multe probleme care cer rezolvare. Pentru noi (nu stiu de ce folosesc pluralul!) nu este asa de usor pentru ca am depasit demulta vreme problemele care le adresezi tinerilor in discursul tau si vedem putine sperante de infaptuire a dreptei credinte.

]]>
By: Andrei Teslariu http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-437 Andrei Teslariu Tue, 01 Jan 2008 21:20:18 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-437 "Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte . Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare. Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai. va multumesc Geo" Intra pe id: andreiionutteslariu si iti fac eu legatura cu o persoana din bucuresti care mere mai des la ascor si iti poate da informatii. Multa salatate si un calduros "La multi ani!" “Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte .
Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare.
Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai.
va multumesc
Geo”

Intra pe id: andreiionutteslariu si iti fac eu legatura cu o persoana din bucuresti care mere mai des la ascor si iti poate da informatii. Multa salatate si un calduros “La multi ani!”

]]>
By: Ion http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-427 Ion Fri, 28 Dec 2007 19:18:48 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-427 Sunt din Chişinău. Primele două conferinţe au fost bune. Ultima... mai puţin. A venit şi un sectar la ultima, ţipa de roşea că "nu aţi făcut nicio referire biblică" - deşi eu una ma remarcat.... Părerea tinerilor despre cărţi - o spun aşa cum am auzito (părerea mea e mai bună): "Se învârteşte în jurul degetului şi nu spune nimic concret". Un pic au dreptate... FIŢI MAI ÎNDRĂZNEŢI! TINERII IUBESC CARACTERE TARI! EI ÎN ASCUNSUL INIMII LOR AU ACELEAŞI GÂNDURI... desigur, introducerile în temă sunt bune, îi intrigă, le plac, sunt bune, dar iată când trebuie de spus ceva concret, mulţi tineri nu prea găsesc ce caută.... accentuaţi mai tare! Părerea mea personală e că am găsit ce căutam, poate alţii vor mai mult. Mulţumesc. Sunt din Chişinău. Primele două conferinţe au fost bune. Ultima… mai puţin. A venit şi un sectar la ultima, ţipa de roşea că “nu aţi făcut nicio referire biblică” - deşi eu una ma remarcat….

Părerea tinerilor despre cărţi - o spun aşa cum am auzito (părerea mea e mai bună): “Se învârteşte în jurul degetului şi nu spune nimic concret”.
Un pic au dreptate… FIŢI MAI ÎNDRĂZNEŢI! TINERII IUBESC CARACTERE TARI! EI ÎN ASCUNSUL INIMII LOR AU ACELEAŞI GÂNDURI… desigur, introducerile în temă sunt bune, îi intrigă, le plac, sunt bune, dar iată când trebuie de spus ceva concret, mulţi tineri nu prea găsesc ce caută…. accentuaţi mai tare!

Părerea mea personală e că am găsit ce căutam, poate alţii vor mai mult. Mulţumesc.

]]>
By: Daniel http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-426 Daniel Fri, 28 Dec 2007 08:41:46 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-426 Buna ziua.Chiar daca nu am reusit sa particip la conferintele pe care dumnavoastra le-ati sustinut va multumesc deoarece prin cartile si cuvintele de invatatura pe care le-ati publicat si le veti publica mi-ati oferit pe langa un serios indreptar de constiinta ortodoxa,o veritabila sursa de inspiratie. Deoarece,in timpul meu liber (de cateva luni)mi-am descoperit si placerea de a scrie. Daca dumneavoastea,domnule Danion Vasile ati avea timp sa aruncati o privire pe ceea ce am incercat a scrie...si poate sa-mi spuneti cate ceva sau sa-mi recomandati ceva. Deoarece am credinta puternica ca dumneavoastra aveti pe langa Logos-ul extraordinar si o calitate de a vedea si a simti omul din ceea ce scrie! Desigur nu vreau sa fac reclama sau publicitate propriei mele persoane sau propriului meu blog..Mentionez ca nu am pregatire teologica in domeniu,sunt doar student masterand al UNMB,sectia vioara. Adresa este http://zadkielix.wordpress.com si http://danielix.wordpress.com Imi scuzati,la final poate insistenta,dar doream la un moment dat sa intru in dialog cu domnia-voastra. Daniel Mihai Buna ziua.Chiar daca nu am reusit sa particip la conferintele pe care dumnavoastra le-ati sustinut va multumesc deoarece prin cartile si cuvintele de invatatura pe care le-ati publicat si le veti publica mi-ati oferit pe langa un serios indreptar de constiinta ortodoxa,o veritabila sursa de inspiratie. Deoarece,in timpul meu liber (de cateva luni)mi-am descoperit si placerea de a scrie.
Daca dumneavoastea,domnule Danion Vasile ati avea timp sa aruncati o privire pe ceea ce am incercat a scrie…si poate sa-mi spuneti cate ceva sau sa-mi recomandati ceva. Deoarece am credinta puternica ca dumneavoastra aveti pe langa Logos-ul extraordinar si o calitate de a vedea si a simti omul din ceea ce scrie!
Desigur nu vreau sa fac reclama sau publicitate propriei mele persoane sau propriului meu blog..Mentionez ca nu am pregatire teologica in domeniu,sunt doar student masterand al UNMB,sectia vioara.
Adresa este http://zadkielix.wordpress.com
si http://danielix.wordpress.com
Imi scuzati,la final poate insistenta,dar doream la un moment dat sa intru in dialog cu domnia-voastra.
Daniel Mihai

]]>
By: maria http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-421 maria Tue, 25 Dec 2007 20:46:25 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-421 Multumesc Domnului ca existati si ca am reusit sa particit si eu la o conferinta de-a dumneavoastra.De atunci mi-am propus sa fiu mai buna, mai crestina in fiecare zi. Multumesc Domnului ca existati si ca am reusit sa particit si eu la o conferinta de-a dumneavoastra.De atunci mi-am propus sa fiu mai buna, mai crestina in fiecare zi.

]]>
By: cda http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-415 cda Fri, 21 Dec 2007 21:35:26 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-415 Am ascultat doar 2 din ultimele 3 luni, dar sunt bune si ziditoare. Sa nu incetati sa le faceti, e mare folosul. Am ascultat doar 2 din ultimele 3 luni, dar sunt bune si ziditoare. Sa nu incetati sa le faceti, e mare folosul.

]]>
By: GEO http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-409 GEO Tue, 18 Dec 2007 10:01:05 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/12/11/cum-vi-s-au-parut-ultimele-conferinte/#comment-409 Cum vi s-au parut ultimele conferinte?Postat pe data: 11 Decembrie 2007 de admin in UncategorizedDoamne ajuta. Astept aici critici, comentarii, pareri despre ultimele conferinte (toate au fost filmate, dar web-masterii care au casetele nu prea au timp sa le puna pe net… Sper sa fie cat mai curand). Vreau sa stiu parerile voastre, si voi tine seama de ele in viitor. Conferintele pe anul 2007 s-au incheiat / ultima fiind ieri, la Bucuresti. Pana in Postul Sfintelor Pasti intru in concediu… Toate bune, Danion" Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte . Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare. Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai. va multumesc Geo Cum vi s-au parut ultimele conferinte?Postat pe data: 11 Decembrie 2007 de admin in UncategorizedDoamne ajuta. Astept aici critici, comentarii, pareri despre ultimele conferinte (toate au fost filmate, dar web-masterii care au casetele nu prea au timp sa le puna pe net… Sper sa fie cat mai curand). Vreau sa stiu parerile voastre, si voi tine seama de ele in viitor. Conferintele pe anul 2007 s-au incheiat / ultima fiind ieri, la Bucuresti. Pana in Postul Sfintelor Pasti intru in concediu…

Toate bune,

Danion”

Cu parere de rau spun ca nu gasesc din timp informatio despre conferintele tinute de ASCOR-BUCURESTI pentru luna dec 2007 si nu ajung la conferinte .
Nu am gasit nici un site unde sa gasesc din timp informatiile necesare.
Va rog, daca stiti un site unde ASCOR-BUCURESTI informeaza si se tin anumite discuti si pe alte teme va rog sa ma ajutai.
va multumesc
Geo

]]>