Conferinte Timisoara, Arad, Oradea, Zalau, Bucuresti

Doamne ajuta.

Timisoara, Miercuri, 31 octombrie, ora 18.00, Iubirea care ne lipseste, organizator ASCOR

Arad, Joi, Joi, 1 noiembrie, ora 18.00, Despre mucenicie si mucenici / organizator Asociatia Buna Vestire

Oradea, Vineri, 2 noiembrie, ora 18.00, Despre mucenicie si mucenici / Despre mucenicie si mucenici / organizator ASCOR

Zalau, Sambata, 3   noiembrie, ora 18.00, Iubirea care ne lipseste, organizator LTCOR

La Bucuresti se va tine in intervalul 6 / 23 noiembrie. Conferintele ulterioare vor fi anuntate in curand. Va rog anuntati-i pe toti cei interesati.

Danion Vasile

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

3 Responses to Conferinte Timisoara, Arad, Oradea, Zalau, Bucuresti

  1. Mircea says:

    Doamne ajuta,

    Ma cunosti, sunt cel care a scris cartea “In cautarea lui Dumnezeu”.
    Am fost la conferinta pe care ai tinut-o azi la Timisoara. Mi-a placut.
    1. Mi-a placut ce frumos ai vorbit de famile. Sa ne ajute Domnul pe toti sa avem asa cat mai mult timp.
    2. Te-am urmarit cu interes atunci cand – daca am inteles bine – ai sustinut ca si crestinul neortodox poate fi rasplatit pentru stradania sa de a il marturisi pe Domnul, situatie in care unii spectatori au manifestat o atitudine extremista si simplificatoare.
    3. Problemele pe care le-ai ridicat le consider extrem de importante si reale. Precum sti, am publicat cartea si mai multe articole. Ei bine, cand am scris cateva articole in arat unele slabiciuni ale protestantismuluisi ale ecumenismului am avut parte de sitautii greu de crezut. Iti spun numai ca un preot ORTODOX, in mitropolia ORTODOXA a Timisoarei, a inceput sa strige ca ce am eu cu protestantii! Iar cand am vrut sa public articolele in Altarul Banatului, articole pe care le-a vazut IPS Corneanu si m-a indemnat sa mai scriu, la editura mi s-a spus ca NU SE PUBLICA APOLOGETICA.
    In ceea ce priveste situatia cu homosexualii, sunt in masura sa iti spun ca situatia este chiar mai rea decat ai prezentat-o. Tot la o conferinta ASCOR un preot din Sibiu a spus ca deja intr-o tara din nord un om a fost condamnat LA INCHISOARE pentru ca a luat atitudine impotriva homosexualitatii. Maine, poimaine sa nu se ajunga la starea cand sa fi liber sa faci orice lucru rau si sa fi inchis daca indraznesti sa sustii binele.
    In ceea ce priveste codurile de bare si microcipurile, de mai multi ani am observat pericole despre care nimeni nu vorbeste. Sunt informatician, asa ca inteleg si partile bune, dar le vad si pe cele nedorite. Pot, eventual, sa sustin un mic material alaturi de tine pentru a sensibiliza oamenii privind “libertatea” care ni se pregateste.
    De asemenea, pot sa iti trimit articolele despre protestantism si ecumenism. Le-am publicat, dar cred ca ar fi bine sa fie cunoscute de mai multi.

    Numai bine,

    Mircea T

  2. Pingback: Danion Vasile şi mărturisirea credinţei « Teologie pentru azi

  3. Ioana says:

    Va asteptam cu nerabdare in Bucuresti! Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>