Comentarii la: Scrisoare către omul bolnav http://www.danionvasile.ro/blog/2007/10/02/scrisoare-catre-omul-bolnav/ „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire…” - Alice Cooper Sat, 08 Dec 2007 20:14:08 +0000 http://wordpress.org/?v=2.2.2 By: Mari http://www.danionvasile.ro/blog/2007/10/02/scrisoare-catre-omul-bolnav/#comment-284 Mari Tue, 20 Nov 2007 15:05:57 +0000 http://www.danionvasile.ro/blog/2007/10/02/scrisoare-catre-omul-bolnav/#comment-284 Dumnezeu e alaturi de noi in fiecare secunda. Ni se pare ca nu-l vedem, ca nu-l simtim tocmai pentru ca vindecarea sa para mai placuta, pentru a realiza bunatatea Lui. Omul nu are limite. Spunem ca nu rezistam, dar, de fapt, oricat de greu ne-ar veni, o putem face. Avem nevoie doar de un sprijin, atat! Iar acest sprijin nu poate fi decat Dumnezeu insusi. Fara El, am fi obiecte casante. Cu El suntem trestii ganditoare, ne indoim, dar nu ne rupem si rezistam mai departe. Cand El ne hotaraste moartea, ne uscam incet, impliniti. La boala, singura noastra datorie este sa avem incredere in deciziile Lui. A i le contesta nu inseamna decat suferinta inutila, pentru ca ii refuzam sprijinul. E mai usor sa treci peste un necaz alaturi de cineva. Bine ar fi sa ni-l alegem pe El drept tovaras. Dumnezeu e alaturi de noi in fiecare secunda. Ni se pare ca nu-l vedem, ca nu-l simtim tocmai pentru ca vindecarea sa para mai placuta, pentru a realiza bunatatea Lui.

Omul nu are limite. Spunem ca nu rezistam, dar, de fapt, oricat de greu ne-ar veni, o putem face. Avem nevoie doar de un sprijin, atat! Iar acest sprijin nu poate fi decat Dumnezeu insusi. Fara El, am fi obiecte casante. Cu El suntem trestii ganditoare, ne indoim, dar nu ne rupem si rezistam mai departe. Cand El ne hotaraste moartea, ne uscam incet, impliniti.

La boala, singura noastra datorie este sa avem incredere in deciziile Lui. A i le contesta nu inseamna decat suferinta inutila, pentru ca ii refuzam sprijinul.
E mai usor sa treci peste un necaz alaturi de cineva. Bine ar fi sa ni-l alegem pe El drept tovaras.

]]>